Servicerådgivare till Björkmans Bil Örebro

Servicerådgivare till Björkmans Bil Örebro

I augusti kommer Björkmans Bil att inviga sin nya Kia-anläggning på det populära handelsområdet Boglundsängen i Örebro. Nu söker vi efter en Servicerådgivare som alltid vill ge kunden bästa möjliga service och som vill jobba i Sveriges modernaste Kia-anläggning. Missa inte möjligheten till att få representera Kia - Sveriges tredje största bilmärke.

Arbetsuppgifter
Som Servicerådgivare/Kundmottagare jobbar du nära våra kunder och är vårt ansikte utåt. Du ger kostnadsförslag, säljer servicetjänster, håller kunden uppdaterad om pågående uppdrag och utvärderar avslutande ärenden. I stort säkerställer du att kunden omhändertas på ett korrekt och professionellt sätt. Kunderna möter du över disk, via telefon eller mail. Målet är en nöjd kund med ett problemfritt bilägande.

Du ansvarar för:
 • Svarstid och bemanning för inkommande kunder
 • Bokningar av verkstadstider
 • Prisförfrågningar på service, reparationer och reservdelar
 • Kampanjinkallningar
 • Hyrbilsadministration
 • Garantiärenden
 • Fakturering
Din profil
Vi söker dig som är serviceinriktad, förtroendeingivande och har god planeringsförmåga. Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning eller har ett stort fordonsintresse. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter hos en annan serviceverkstad, har erfarenhet från Kia eller vårt affärssystem Kobra är det mycket meriterande. Du bör även vara van att arbeta med dator och trivas i att arbeta i högt tempo med mycket kundkontakt.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att du skall kunna utbilda dig vidare inom Kia Academy bör du kunna prata flytande svenska, i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Du är en lagspelare, som även klarar av att arbeta självständigt. Du är en glad person som inte tvekar att hjälpa andra när det behövs.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats i vår nya Kia-anläggning på Boglundsängen, som har en stor naturlig ström av kunder. Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste Kia-anläggning, med personal som brinner för Kia. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.
 • Heltidstjänst 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
 • Du får representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, som har ett av marknadens mest attraktiva utbud av elbilar och Plug-In Hybrider. Under 2021 är ca 80% av Kias försäljning i Sverige laddbar.
 • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
 • Bra personalförmåner
Ansökan
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev via vår hemsida www.bjorkmansbil.se/jobb/. Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bjorkmansbil.se
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är Björkmans Bil?
Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. När vi inviger vår nya anläggning i Örebro kommer Björkmans Bil att omfatta totalt ca 165 medarbetare och omsätta drygt 1 miljard kronor. Vi kommer då att hjälpa ca 4500 kunder att köpa bil och ta hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder. Vi finns idag på sex orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås.

Kia är det mest sålda bilmärket på alla våra orter, vilket gör Björkmans Bil till det bilföretag som registrerar flest nybilar lokalt på våra orter. Under 2021 har Björkmans Bil sålt ca 1500 nya Kia, varav 77% har varit laddbara bilar i form av en elbil eller Plug-In Hybrid.