Sommarjobba som produktionsmedarbetare i Glanshammar

Sommarjobba som produktionsmedarbetare i Glanshammar

Vill du arbeta heltid i sommar? Är du noggrann och självständig? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som produktionsmedarbetare hos Björka Mineral AB i Glanshammar!

Erbjudande och arbetsuppgifter
PerformIQ söker för Björka Minerals räkning två sommarvikarier till rollen som produktionsmedarbetare. Björka Mineral ligger strax utanför Glanshammar och är ett helägt dotterbolag till Omya, som är en världsledande producent av industriella mineraler. Här kommer du arbeta i deras produktion med att fylla säckar med mald dolomitsten. Arbetet är till stor del automatiserat och rollen innebär således mycket övervakning och transport av fyllda säckar. Du arbetar tillsammans med en maskinist men är ensam i din roll, vilket ställer stora krav på att du kan och trivs med att arbeta självgående.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Övervaka maskinerna och säkerställa den pågående processen
  • Fördela rätt mängd mald dolomitsten och kontrollera dess kvalité
  • Paketera säckar på pall och transportera vidare till lager med hjälp av motviktstruck
  • Plocka ihop och köra fram ordrar för vidaretransport
PERSONPROFIL
Du ansvarar för säkerhet och kvalité i produktionen och vi ser därför att du är en noggrann och ansvarstagande person. I och med att du arbetar ensam i din roll är det viktigt att du är självgående, vågar ta egna initiativ och inte är rädd för att säga till om något gått fel.

Vidare krävs att du har
  • Behörighet för motviktstruck (B1), då man använder detta för att transportera säckar som väger upp till 1000 kg
  • Goda kunskaper i svenska
  • Körkort och tillgång till bil, detta då Björka ligger placerat på så vis att det inte går att ta sig kollektivt
  • Är tillgänglig för heltidsarbete från 1 juni till mitten av augusti
Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

Övrigt
Start: 1 juni
Omfattning: Heltid, 1 juni - mitten av augusti
Arbetstid: Dagtid 06:00-14:00, alternativt tvåskift där kvällspasset är förlagt till 14:00-22:30
Plats: Glanshammar, Örebro

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 14 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.