Industrielektriker till Björka Mineral AB

Industrielektriker till Björka Mineral AB

Erfaren industrielektriker sökes till Björka Mineral AB i Glanshammar

Vill du vara en del av ett företag som är världsledande producent av industriella mineraler? Vill du ha goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation och är redo för nya utmaningar? Bra! Då kan detta vara rollen för dig. Till Björka Mineral i Glanshammar söker vi nu en elektriker då vår nuvarande snart ska gå i pension.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som industrielektriker hos Björka Mineral får du arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar. Det är en familjär arbetsplats som präglas av högt i tak. Det finns även goda pendlingsmöjligheter från närliggande orter. Du erbjuds ett varierande arbete i en utvecklande miljö.

Dina framtida arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag är att utföra akut och planerat underhåll. Du kommer också att arbeta med felsökning och PLC-system. Du arbetar i ett kompetent team med elektriker och mekaniker, men har även daglig kontakt med övrig personal på anläggningen. Vissa tider kommer du däremot att vara ensam elektriker på anläggningen. Arbete förekommer under jord men även ibland på höga höjder.

Rollen innebär också

I Glanshammar finns idag cirka 40 medarbetare. Verksamheten är uppdelad i två delar: gruvdrift samt produktion. Produktion arbetar ovan jord med krossning, malning samt siktning och innehåller runt 400 motordrifter. Företagets huvudmarknader är färg/kemiindustrin och byggnadsindustrin.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som industrielektriker och har arbetat med PLC-system och ritningsläsning. Du är handlingskraftig i ditt arbete, trivs med att arbeta i team och har ett systematiskt arbetssätt.

Då företaget verkar på en internationell marknad talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 25 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech