Smeder dels för montage av stålhallar och dels för servicearbeten

Smeder dels för montage av stålhallar och dels för servicearbeten

Vi söker smeder med två olika inriktningar:

Dels söker vi smeder som är vana vid prefabmontage och montage av stålhallar med stomme, takplåt och sandwichväggar. Vi arbetar här till 80 % i Örebroområdet men vår marknad är Mälardalen och norra Stockholm. Du måste ha dokumenterad erfarenhet av liknande arbete och kunna arbeta självständigt. Det är en merit om du har erfarenhet av att arbetsleda 2-4 medarbetare.

Dels söker vi servicesmeder för mindre jobb i Örebro län. Här arbetar man med typiska smidesjobb från att justera en smidesgrind till att bygga en plattform som monteras ihop tillsammans med en kollega. Här är det viktigt att ha förmåga att lösa problem och att hitta lösningar på kundens problem. Körkort är ett krav. Erfarenhet av liknande jobb är meriterande.
Mer info
Kontaktperson Anders Rahm
Email Mejla Anders Rahm
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bistamekan.se
Sista ansökningsdag 5 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bista Mekan är ett företag som jobbar med stålbyggnader och bilpåbyggnader för servicebilar. Vi har ett högt tekniskt kunnande med flera cad-kunniga medarbetare vilket ger kunden och smeden ett bra underlag att arbeta med. Vi har egna skärmaskiner, målarbox, så att vi kan ge en kort leveranstid samt att vi har kontroll över hela produktionsprocessen. Detta ger en bra kvalitet. Bolag är certifierad för SS EN 1090 och 3834 men även för ISO 9001 samt 14001.

Bolaget har sedan starten 1994 sakta vuxit till den storlek vi är idag med en omsättning över 100 Mkr och ca 45 anställda. Bolaget ingår i Controllern koncernen med ett växande bestånd av industri och kontorsfastigheter.