Tätskiktsmontör

Tätskiktsmontör

Tätskiktsmontör Binab Örebro

Gjutasfalt

är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet. NCC Industry marknadsför sina produkter under varumärket Binab. Binab utför gjutasfaltarbeten, tätskiktsarbeten inom hus, bro- och anläggningsprojekt.

Din roll som Tätskiktsmontör

Din roll innebär arbete ute på fältet tillsammans med dina kollegor.

Arbetsområde är mellansverige i huvudsak. Du kommer att utföra tätskikt på broar, gårdar och terrasser i form av tätskiktsmatta och olika sorters gjutasfalt. Flertalet av arbetsplatserna är belägna så att övernattning oftast krävs.

Dina erfarenheter

Vi tror att du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå. Tidigare erfarenhet från tätskiktsarbete är meriterande. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats med god kamratskap.

Dina egenskaper

Vi söker dig som trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och drivkraft samt att du har ett strukturerat arbetssätt.

Tjänsten avser tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav, BE, C1, C-körkort är meriterande.

Vi
erbjuder


Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det

du som påverkar

din utveckling
Mer info
Kontaktperson Stefan Rosengren
Email Mejla Stefan Rosengren
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.binabnordic.se
Sista ansökningsdag 6 maj (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.binabnordic.se