Kundservicechef, Örebro

Kundservicechef, Örebro

Kundservicechef

till Örebro

Vill du representera ett marknadsledande och välkänt bolag? Vi söker nu en erfaren kundservicechef som älskar att jobba med kunder och som vi vill vara med på resan och utveckla vår kundserviceavdelning!

Vår kärnverksamhet är att vi levererar hyr- och tvättlösningar till företag inom bl.a. industri och verkstad. Vi erbjuder våra kunder arbetskläder, skyddskläder, skor och torkdukar. Utöver hyrlösningar erbjuds även kringtjänster i form av smarta logistiklösningar. Anläggningen servar ca 1400 leveransadresser i mellersta Sverige och vi är drygt 35 medarbetare.

Till vår kundservice söker vi nu en engagerad ledare och inspiratör som kan skapa positiva relationer såväl inom som utom organisationen. Vi söker en ledare som kan ta vår kundservice ytterligare ett steg i sin utveckling. Du kommer att ingå i anläggningens ledningsgrupp och ansvara för vårt kundserviceteam. Du kommer att få jobba med ett kunnigt team som varje dag skapar mervärde för våra kunder genom fokus på service.

Tjänsten
Dina ansvarsområden i korthet:
  • Personalansvar för kundservice
  • Leda utvecklingen av kundtjänst och utveckla teamet för framtida utmaningar och förändringar
  • Förhandlingar med kunder
  • Ansvarig för att säkerställa, utveckla, implementera och följa upp rutiner
  • Utveckling av befintliga kunder
  • Aktivt arbete med merförsäljning tillsammans med dina medarbetare
  • Samordning av serviceaktiviteter
  • Ansvarig för att kundbesök planeras, genomförs, dokumenteras och följs upp
  • Ansvarig för minskning av kundtapp
  • Ansvarig för anläggningens prislistor
Din profil
Vi tror att du som söker trivs med och har erfarenhet av en ledande roll. Du drivs av att arbeta mot mål tillsammans med ditt team. Du är en drivande person med mycket sälj i dig och ha stort engagemang samt förhandlingsvana. Du kontaktar gärna kunder för att boka möten där du presenterar företaget och etablerar samarbete. Vidare är du strukturerad och ansvarstagande och van att arbeta självständig. Som person är du prestigelös, välorganiserad och gillar att arbeta med många arbetsuppgifter samtidigt.

Vi tror också att du har lägst gymnasieutbildning. Självklart behärskar du Officepaketet samt engelska i tal och skrift.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per-Christian Nilsson, Platschef, på telefon 019 611 92 36 alternativt 070 280 10 57.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV. Urval sker löpande.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: kundservicechef, chef, kundservice, kundsupport, service, kundnöjdhet, support, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 14 juli (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!