Ekonomiadministratör på heltid sökes till Örebro

Ekonomiadministratör på heltid sökes till Örebro

Är du en person med erfarenhet av ekonomiarbete och mer kvalificerade ekonomiuppgifter? Då är det dig vi söker

Om uppdraget


Nu söker vi en ekonomiadministratör till verksamhet i Örebro. Uppdraget har start omgående på heltid och fram till årsskiftet.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta löpande bokföringar, faktureringar, justering av utbetalningar mot leverantörer, kontoavstämningar, utredning av eventuella felaktiga utbetalningar till bolag, analysera och ta fram statistik.

Dina kvalifikationer
  • Utbildad ekonom eller erfarenhet av följande arbetsuppgifter.
  • Ha erfarenhet av och kunna hantera löpande bokföring, kontera och beställnings-attestera leverantörsfakturor, fakturera, justering av utbetalningar mot leverantörer.
  • Ha erfarenhet av att ge stöd vid månads-delårs och årsbokslut, kontoavstämning, utreda eventuella felaktiga utbetalningar till bolag.
  • Ha erfarenhet av att analysera och ta fram statistik, prognoser för chefer och ekonomer för olika restyper.
Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare: nadine.ayari@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (44 dagar kvar)