Administrativ servicetjänsteman sökes över sommaren

Administrativ servicetjänsteman sökes över sommaren

Letar du efter ett uppdrag under sommaren och har erfarenhet av vaktmästeri? Då kan detta vara något för dig, sök idag!

Om uppdraget


Vår kund belägen i Örebro söker just nu en servicetjänstman för ett uppdrag med preliminärt startdatum den 1 juni 2022, uppdraget förväntas sedan pågå till och med den 19 augusti. Under anställningsperioden är arbetet heltid 100% på plats i kundens lokaler. Uppdraget är exempelvis perfekt för studenter som söker jobb över sommaren!

Inför uppdraget krävs det en genomförd och godkänd säkerhetsintervju samt registerkontroll.

Dina arbetsuppgifter
I denna tjänst kommer du i huvudsak arbete med service inom vaktmästeri och tillhörande administration. Du hanterar bland annat arbetsplatsservice, felanmälningar, beställningar, bilar, post, tjänstekort och gods. Tunga lyft kan förekomma i tjänsten. Vi söker någon kommer kunna bidrar till hög kvalitet och service i kundens leveranser då man i vissa fall blir ansiktet utåt för myndigheten. Vi söker dig som är självgående och har en förmåga att se helheten och prioritera.

Dina kvalifikationer
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet som servicetjänsteman
  • Erfarenhet av posthantering, scanning enligt en postrutin och kan utföra administration
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • Grundkunskaper i MS Office
  • Erfarenhet av ärendehanteringssystem
  • Körkort klass B
Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 25/5-2022

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Linnea Lindström, linnea.lindstrom@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
Mer info
Kontaktperson Linnea Lindström
Telefon 0771-845300
Område Örebro stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (10 dagar kvar)