Butikschef Beijer Örebro

Butikschef Beijer Örebro

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor! Beijer Örebro söker därför en driven Butikschef som tillsammans med filial-, lager- & proffssäljchef ska driva filialen till fortsatt framgång. Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Är du vår nya stjärna och vill bli en del av Team Beijer? Ansök då redan i dag!

Butikschef på Beijer:

I rollen som Butikschef bär du ansvar för att leda den dagliga butiksdriften. Du är en operativ ledare där du både driver försäljning via mötet med kunder och coachar dina medarbetare i butiken. Tillsammans med ditt team skapar ni goda relationer med våra kunder vilket lägger grunden för ett starkt samarbete och en framgångsrik försäljning. Filialen satsar mycket på sina kundevent och där kommer du som butikschef vara högst involverad och få utöva din kreativa ådra.

Du kommer att ha personalansvar för 10 (inkl. deltidsanställda) butikssäljare i filialen där daglig coachning, stöttning samt utvecklingsdialog ingår i ansvaret. Dina arbetstider är varierande vilket innefattar både morgon och kväll. Som butikschef ingår du även i den lokala ledningsgruppen. Denna grupp består av Filialchef, Lagerchef och Proffssäljchef och syftar till att tillsammans få filialen att växa, samt få medarbetare och kunder att trivas på anläggningen. Du rapporterar till Filialchefen.

Vem vi söker?

Vi söker dig med erfarenhet ifrån att leda och driva butik eller liknande verksamhet. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt teamarbete i butiken. Du har även dokumenterade ledarerfarenheter i bagaget.

Kvalifikationer och egenskaper vi söker

Som ledare på Beijer tror vi att du har förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra. Beijers värdeord är stolta
, passionerade
och schyssta
vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare!

I denna rekrytering lägger vi extra betoning på egenskaperna nedan
 • Ansvarstagande och tydlig
 • Förändringsbenägen
 • Kommunikativ
 • Kommersiell medvetenhet
 • Eget driv till att skapa goda affärer
 • Förmåga att inspirera och engagera dina medarbetare
 • Firar framgångar och belönar bra insatser
 • Prestigelös och viljan att göra "det lilla extra" för våra kunder
 • Vara en lagspelare med förmåga att både skapa och vidhålla goda relationer
 • Van att arbeta med feedback i ditt ledarskap
 • Erfarenhet från försäljning B2B
Kunskap och erfarenhet från byggbranschen ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig:

Du kommer att bli en del av ett härligt team som genom framgångsrikt samarbete har roligt under arbetsdagen. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige!
Rollen är på heltid med start enligt överenskommelse. Placeringsort är Örebro.

För frågor kring tjänst eller process kontakta Denise Nilsson, HR specialist Beijer Byggmaterial, denise.nilsson@beijerbygg.se

Löpande urval & intervjuer. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen till oss!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.