IT-Tekniker sökes till Örebro!

IT-Tekniker sökes till Örebro!

Vi söker en IT-Tekniker till ett vikariat i Örebro!

Vi söker en IT-tekniker som kommer sitta onsite för ett uppdrag i Örebro hos en av våra under. I jobbet kommer du ingå i ett onsite-team spritt över flera städer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (100%) med start i Januari. Detta är ett vikariat för en av våra tekniker som kommer gå på tjänstledighet under våren. Vikariatet förväntas pågå mellan ca. 11 Januari - 1 Juni 2021. Där i har vi räknat med 1-2 veckors introduktion där du går tillsammans med teknikern som går på tjänstledighet.

Några arbetsuppgifter som onsite-tekniker inkluderar:
 • Generell IT-support
 • Installera nya datorer och ominstallationer för att därefter skicka vidare datorerna till rätt användare/slutdestination
 • Distanssupport för Windows operativsystem till användare samt felsökning där 1st line inte lyckats. Kan gälla programvara, drivrutiner m.m
 • Lokal support för lagret och produktionen på plats. Detta inkluderar plattor till truckar och produktionsdatorer
 • Generell logistik kring hårdvara och hantera det på ett strukturerat sätt
Kvalifikationer:
 • Tidigare erfarenhet av teknisk support
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort
För att lyckas i rollen i övrigt är det viktigt att du har en naturlig förmåga till att ge utmärkt service till de olika användarna i IT-miljön. Det är många olika kontaktytor och du kommer hantera en bredd av tekniska frågor. Bakom dig har du ett team av kollegor som sitter på andra sajter i Sverige som stöttar dig i ditt vardagliga arbete.

Personliga egenskaper som vi letar efter:
 • Driven
 • Lagspelare
 • Strukturerad
 • Nyfiken
 • Ansvarstagande
Det du kan förvänta dig är en trevlig arbetsplats där du kommer ha trevliga kollegor som du alltid kan vända dig till. Fasta arbetstider med en timmes flex på morgonen. För dig som söker ett heltidsarbete under våren och vill samla på dig än mer erfarenhet inom IT-området är detta en tjänst för dig! Utöver detta kommer du ha en dedikerad konsultchef från Barona som stöttar dig under introduktionen, i dialog mot kund och ev. andra funderingar som skulle dyka upp under resans gång!

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Ansökan

Låter ovanstående intressant? Lägg in en ansökan, enbart CV är ett krav och vi tar ej emot detta via email utan det måste bifogas i ansökan via vårt rekryteringssystem. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen. Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Nicolás Westrup (nicolas.westrup@barona.se).
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (11 dagar kvar)