Redovisningsekonom till Balance Economy i centrala Örebro

Redovisningsekonom till Balance Economy i centrala Örebro

Är du en redovisningsekonom som söker nytt uppdrag? Till framgångsrika Balance Economy söker vi nu en redovisningsekonom för ett uppdrag med start första december. Uppdraget inleds med upplärning under december månad på 75%, för att sedan successivt övergå till en heltidsanställning. Du börjar som konsult via Poolia, med god chans till övertag efter 6 månader. Urval och intervjuer sker löpande- skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetet som redovisningsekonom är omväxlande och händelserikt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av löpande redovisning, avstämningar, moms/skatter, viss lönehantering och skattedeklarationer. Du kommer att arbeta i Fortnox bokföring, Visma lön och Capego bokslut.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning alternativt yrkeshögskola och arbetserfarenhet av liknade uppgifter inom ekonomi. För att trivas i rollen som redovisningsekonom tror vi att du är ansvarstagande och initiativrik som person och du trivs med att arbeta i team. Vidare har du en god servicekänsla, en god kommunikativ förmåga och ett prestigelöst arbetssätt. Har du erfarenhet av att ha arbetat i Fortnox är det meriterande.

Balance Economy

Balance Economy fungerar som extern ekonomifunktion för företag i olika branscher.
Vi är en modern byrå med digital hantering, automatiserade flöden, och vi anstränger oss att ligga med i utvecklingen.
Företaget startade 2005 och har idag 4 anställda, och vi vill växa med fler personer.
Samtidigt vill vi att vår personal ska ha en bra balans mellan arbete och fritid.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.