Lagerarbetare till huvudlagret i Örebro

Lagerarbetare till huvudlagret i Örebro

Tjänsten
Vi erbjuder en heltidstjänst där du kan förvänta dig ett varierande arbete med allt från orderplock till returhantering. Tjänsten är belagd på vardagar, varierade tider mellan 08.00-18.00.

Egenskaper och erfarenher
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi tillsätter denna tjänst. Därför är det meriterande, men absolut inte ett krav, att du har tidigare erfarenheter av lagerarbete. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har en hög stresströskel. Att ta ansvar och vara driven är ord som stämmer bra överens med dig och du är positivt lagd. Du utför ditt arbete noggrant och du tycker om att arbeta självständigt samt i ett arbetsteam.

I urvalet för tjänsten anser vi det meriterande med truckkort.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi intervjuar löpande under rekryteringsperioden så vänta inte med din ansökan!

Skicka in din ansökan till Anders på aw@brl.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 aug (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BRL Electronics är ett marknadsledande företag inom försäljning av bilstereo, hemmabio och hifi med en omsättning på ca 150 miljoner kr och 50 anställda. Idag har vi 7 stycken fullsortimentsbutiker samt en rikstäckande näthandel.
Vi bedriver även B2B-verksamhet och jobbar i dagsläget med många välkända aktörer.

Hos oss jobbar engagerade medarbetare som brinner för att leverera en ljud- och bildupplevelse i världsklass till alla kunder. Vi eftersträvar att erbjuda marknadens bästa produkter till de allra bästa villkoren.