Heltidssäljare till BRL Örebro

Heltidssäljare till BRL Örebro

Är du vår nästa stjärnsäljare som vill vara med att fortsätta utveckla BRL Örebro och vår nya butik? Just nu söker vi en säljare som vill vara en del av vår framgångsresa.

Tjänsterna

Vi öppnar snart en helt nybyggd och större butik i Örebro och behöver därför en till säljare i vårt team som vill vara med och utveckla butiken. Som säljare på BRL förväntas du att sätta våra kunder i fokus och alltid sträva efter att hitta den bästa lösningen för den specifika kunden. Våra välfyllda butiker ger dig alltid möjlighet att demonstrera produkter och visa upp de olika lösningar som vi erbjuder för att kunna erbjuda kunden rätt produkter. Med riktiga ljud-nördar till kollegor samarbetar ni för att alltid se till att hålla butiken i topp-trim och ge den bästa möjliga upplevelsen för besökarna.

Egenskaper och erfarenhet
Det är inte ett krav, men meriterande att du har tidigare erfarenheter av butiksförsäljning. Du trivs i rollen att ta hand om våra kunder och att ge dem en förstklassig service. Att ta ansvar och vara driven är ord som stämmer överens med dig och du är positivt lagd. Du utför ditt arbete noggrant och du tycker om att arbeta självständigt samt i ett större arbetsteam.

Som säljare ska du vara uppriktigt intresserad av våra produkter, men vi kräver inte mångårig erfarenhet från elektronikbranschen – vi ser till att lära dig det allra nödvändigaste!

Vi söker dig som:
  • Har ett genuint intresse för ljud, bild & teknik
  • Trivs med att ta hand om våra kunder och förespråkar en förstklassig service
  • Är noggrann, driven och självständig

Vi erbjuder dig:
  • Ett spännande arbete i ett välkänt och marknadsledande företag med gott renommé
  • Trevliga och kompetenta kollegor i en familjär och dynamisk miljö
  • Möjlighet att växa och ta ansvar
  • Regelbundna utbildningar inom ljud, bild och försäljning.
  • Goda lönevillkor med möjlighet att påverka din egen lön

Ansökan

Passar det här in på dig eller någon du känner? Sök redan nu!
Vi intervjuar löpande under rekryteringsperioden så vänta inte med att söka, dock senast 30/4-2019

Skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev till vår butikschef Christoffer Walter på cw@brl.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.brl.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BRL Electronics har sedan 1997 försett sina kunder med marknadsledande ljud- och bild-produkter till både hem och bil. Tack vare mångårig erfarenhet av branschen kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade efter just dina specifika behov.
Oavsett om du helst shoppar via nätet eller handlar i någon av våra 7 butiker, kan vi på BRL hjälpa dig att hitta precis det du söker till ett svårslaget pris.