Konsultuppdrag som senior controller hos BillerudKorsnäs Frövi

Konsultuppdrag som senior controller hos BillerudKorsnäs Frövi

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag.

På uppdrag av BillerudKorsnäs i Frövi söker AxÖ Consulting dig som vill axla rollen som senior controller. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i september och fortlöper under ett år. Varmt välkommen med din ansökan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som controller hos BillerudKorsnäs kommer du att arbeta tillsammans med brukets ekonomichef för att ta fram brukets operativa resultat och prognoser. Som controller kommer du att utföra ditt arbete med ett stort eget ansvar. Du kommer att agera Business Partner gentemot flera av brukets avdelningar genom att kommunicera insikter samt ge förslag på framtida aktiviteter för att öka effektivitet och lönsamhet. Bland dina arbetsuppgifter finns stort utrymme för att vara med och både utveckla och förenkla controllerfunktionen. Vidare kommer dina arbetsuppgifter som controller innebära:
  • Ansvara för delar av bokslutsarbetet
  • Intern och extern rapportering
  • Analysera information i det ekonomiska resultatet
  • Leda och delta i förbättringsprojekt och utredningar
  • Budgetering och prognosarbete
Vem söker vi?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom ekonomi. Tjänsten förutsätter god analytisk förmåga och förmågan att förklara komplexa samband. Vi tror att du har erfarenhet från redovisning/revision. Du är systemkunnig och van användare av Excel. För rollen krävs goda språkkunskaper i engelska och svenska både i både tal och skrift.

Som person är du driven, har lätt för att komma med nya idéer för att förbättra processer inom organisationen samt har en flexibilitet och förmåga för att göra det som krävs för och ta organisationen framåt och genomdriva förändring.

Vidare ser vi att du är strukturerad, noggrann och proaktiv. Du har ett intresse för att arbeta med siffror och är duktig på att strukturera upp ditt arbete. För att vara framgångsrik i rollen ser vi också att du är en lagspelare som är lyhörd och agil i ditt arbetssätt. Vidare har du en stor servicekänsla och ett intresse av och förståelse för affärsverksamheten "bakom" siffrorna. Arbetet utförs i en komplex industri varpå tidigare erfarenhet av arbete i industrimiljö anses meriterande men är inget krav.

Information och ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos BillerudKorsnäs där anställning sker hos AxÖ Consulting. Uppdraget kommer vara placerat i Frövi, Örebro län. Uppdraget förväntas starta i september och pågå under ett år. I detta uppdrag kan man agera underkonsult till AxÖ Consulting.

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (27 dagar kvar)