Älskar du också julmust? Marknadsansvarig säljare till AB Roberts

Älskar du också julmust? Marknadsansvarig säljare till AB Roberts

Beskrivning
Nu har du chansen att jobba i det familjära företaget AB Roberts som bland annat innehar det unika receptet till julmust! Samtidigt tillverkas många nya smaker inom drinkmixar, tonic, saft och juice. Är du en person med många kreativa idéer som vill jobba med en av de mest traditionella drycker vi har och samtidigt vara med och föra in företaget på nya arenor? Då kan detta vara en möjlighet för dig!

Bakgrund
Som marknadsansvarig säljare kommer du att ha en bred roll som spänner över områdena försäljning och marknadsföring till koncept- och produktutveckling. AB Roberts jobbar aktivt med att bredda sin produktportfölj och du kommer att bli en viktig del i att hitta nya erbjudande till företagets kunder. Du kommer att ha stor frihet i rollen samtidigt som det är korta vägar till besluten. Ditt uppdrag blir att jobba med att bibehålla det traditionella samtidigt som du ska lyfta och utveckla AB Roberts och hitta nya erbjudanden och marknader.

Arbetsuppgifter och egenskaper
Som marknadsansvarig på AB Roberts kommer du att få en nyckelroll i marknadsföring, sälj- och kundaktiviteter. Du kommer att jobba med att utveckla relationen med företagets kunder, allt ifrån mindre bryggerier till stora företag. Du kommer även att arbeta med att utöka portföljen av kunder. I din roll ingår att fånga upp önskemål från kunder och marknaden och föra det vidare till produktutveckling för produktion av nya spännande smaker och koncept.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Vårda och utveckla företagets kundbas som innehåller både små och stora kunder
  • Marknadsföra och sälja både företaget som sådant och dess produkter
  • Långsiktigt arbeta med att stärka varumärket AB Roberts
  • Bidra i produktutvecklingsarbetet med nya koncept och smaker
  • Bevaka och svara på upphandlingar
  • Hantera administration avseende order
I rollen kommer du att vara del av ledningsgruppen samt jobba nära produktion, utveckling och VD.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från försäljning i någon form och ett gediget intresse för smaker i allmänhet och drycker i synnerhet. Du är en duktig relationsbyggare som inte räds nya kontakter. Du trivs i rollen som försäljare och med att självständigt ta ansvar för och utveckla din och företagets kundbas. Som person är du flexibel och prestigelös och inte rädd att hugga i där det behövs. Du sätter laget före jaget och ha förmågan växla mellan olika arbetsuppgifter och roller. Vi tror att du har bakgrund från livsmedelsindustrin, restaurang- eller bryggeribranschen. Har du jobbat med dryck tidigare är det såklart ett stort plus. Även erfarenhet av arbete med upphandlingar är meriterande.

AB Roberts erbjuder
Ett familjärt företag där ödmjukhet och prestigelöshet genomsyrar verksamheten. Du blir anställd i ett litet företag med stor potential och får en unik och traditionell produkt - julmusten - samtidigt som du får vara med och skapa nya spännande smaker. Du har stora möjligheter att komma med egna tankar och idéer för att utveckla både din egen roll och bidra till företagets utveckling.

Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar AB Robers med AxÖ Consulting, men du blir anställd av AB Roberts direkt. Ansökan görs via www.axoconsulting.se Vi jobbar med löpande urval, ansök därför gärna så snart som möjligt. Vi svarar gärna på frågor från dig. Ring eller mejla rekryteringskonsult Tobias Björk, tobias.bjork@axoconsulting.se tfn: 070-97 75 100 eller Axel Johansson, axel.johansson@axoconsulting.se tfn: 073-383 28 85

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.varbi.com
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Roberts i Örebro grundades som ett oberoende familjeföretag och är det än idag. 12 personer arbetar med att skapa, tillverka och sälja de godaste och de mest rätta smakerna.

AB Roberts är det lilla familjeföretaget med stora utvecklingsmöjligheter som funnits i generationer. Traditionen är att aldrig kompromissa när det gäller kvalitet på råvaror och ursprunget på en smak. Därför är många av bolagets recept väl förborgade hemligheter, bara förunnat några få att känna till.

Företaget har idag kvar flera unika produkter men utvecklar också ständigt nya smaker internt och tillsammans med kund för att bolaget och deras kunder ska kunna nå nya målgrupper. Bland annat drink mixar, tonic, safter och juice.