VI SÖKER PERSONAL TILL PRODUKTION

VI SÖKER PERSONAL TILL PRODUKTION

Som demontör (fordonsmekaniker) kommer du att arbeta med demontering och kvalitetsbedömning av uttjänta bilar. Rollen passar dig med stort intresse för fordon och här välkomnas du till ett team med en bred erfarenhet och ett företag med härlig och familjär kultur. Skicka in din ansökan redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående!

Om tjänsten:

Örebro Bildemontering är en bilåtervinning i framkant, som ingår i koncernen Atracco Group. Anläggningen i Örebro är specialiserad på Kia, Citroen, Peugeot, Alfa & Nissan och är fullt utrustad för att hantera framtidens el-fordon. På plats i Örebro finns ca 30 kollegor i olika roller inom demontering, lager & sälj. Här kommer du till en branchledande bilåtervinning med en familjär känsla.

I rollen kommer du att få en introduktion där du får möjligheten att lära dig av dina erfarna kollegor, samt hur demonteringsprocessen går till.

Tjänsten sträcker sig till en början med en 6 månaders provanställning, med målet att du efter denna tid ska bli heltidsanställd under förutsättning att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter:

Som demontör (fordonsmekaniker) kommer du att arbeta i vår baklängesfabrik, där du demonterar och kvalitetstestar reservdelar som sedan skickas vidare till nästa avdelning. I det dagliga arbetet kommer du arbeta med de flesta bilmärkena. Atracco Örebro strävar alltid efter att delarna ska hålla en hög kvalitet, för att göra kunden nöjd. I rollen kommer du även delvis arbeta med plåtdetaljer samt däck.

Vi söker dig som:
 • Har ett stort intresse och kunskaper inom fordon och teknik
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
 • Innehar B-körkort
Det är meriterande om du har har en slutförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning fordon. Alternativt tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen (dock inget krav då vi utbildar på plats). Har du körkort för lastmaskin, eller utbildning för travers & lyft ses detta som pluspoäng.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Ansvarstagande
 • Har god samarbetsförmåga
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 6 månaders provanställning som övergår i tillsvidareanställning
(Dagtid: måndag-fredag 07-16)
 • Lön enligt avtal
 • Placering: Stortorp 560, Örebro
Vi går igenom urvalet löpande, så tveka inte att söka till oss på Atracco Örebro!

Skicka ansökan och CV till: filip.stromberg@atracco.se
Mer info
Kontaktperson Filip Strömberg
Telefon 0196701204
Email Mejla Filip Strömberg
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.orebrobildemo.se
Sista ansökningsdag 9 jan 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atraccos anläggning i Örebro är en modern bilåtervinningsanläggning som idag hanterar ca. 2000 bilar per år.

Våra demonteringsanläggningar är ledande inom miljömässig och rationell bilåtervinning. Vi lagerför ett stort antal delar från lite äldre bilar upp till årets modeller i vårt lager.