Tele-, larm- och säkerhetstekniker till Assemblin i Örebro

Tele-, larm- och säkerhetstekniker till Assemblin i Örebro

Vill du tillhöra vårt dreamteam?
Assemblin El i Örebro behöver förstärka laget. Är du tele-, larm- eller säkerhetstekniker och nyfiken på en spännande arbetsplats med varierande projekt? Hos oss får du möjligheten att jobba på teknikintressanta projekt och med en engagerad projektledning

Din bakgrund
Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar underordnad projektledaren och skall kunna arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverkssamma på en arbetsplats.

Är du den vi söker?

Information och ansökan
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 2018-10-27.

För mer information om rollen, kontakta Kenny Fuhr på telefon: 010-472 53 32 eller e-post

magnus.ottosson@assemblin.se. Alternativt filialchef Maria Magnusson på telefon: 10 472 40 35 eller e-post maria.magnusson@assemblin.se

Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är omkring 8 miljarder kronor och med närmare 6 000 medarbetare på 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 okt (32 dagar kvar)