Serviceelektriker till Assemblin El Örebro

Serviceelektriker till Assemblin El Örebro

Vill du spela i vårt A-team?

Assemblin expanderar och efterfrågan på våra servicetjänster ökar. Vi söker nu ytterligare Serviceelektriker till vår Serviceavdelning i Örebro. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande projekt på gång och dessutom har vi kul på jobbet!

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 18/12 2022. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Filialchef Johan Ullbrand på telefonnummer 010-47 23 930 eller via e-post Johan.Ullbrand@assemblin.se.
Mer info
Kontaktperson Johan Ullbrand
Telefon 070-6151333
Email Mejla Johan Ullbrand
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (19 dagar kvar)