Projektledare till Örebro

Projektledare till Örebro

Assemblin El AB utvecklas och förändras och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och vara våra kunders teknikpartner. Vi söker nu en projektledare som vill leda projekti Örebro med omnejd. Rollen som projektledare är central och betydelsefull. Du är företagets ansikte ut mot marknaden och ditt uppdrag är att utveckla affären, försäljningen och medarbetarna så att verksamheten blir den bästa på marknaden. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ha följande arbetsuppgifter och ansvar:
  • Övergripande ansvar för projektetens produktion, tidplan, budget och resultat
  • Resurs- och bemanningsplanering, leda, coacha och utveckla medarbetare
  • Nära samarbete med kunder och leverantörer
  • Delaktig i kalkylering som ligger till grund för offerter och kommande projekt
  • Säkerställa att arbetet i projekten håller hög nivå gällande kvalitet, ordning och reda
Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet ifrån likande arbetsuppgifter och gärna har erfarenhet ifrån branschen. Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap och engagemang, det är detta som gjort dig framgångsrik såväl ute hos kunder som hos dina medarbetare. Du trivs med arbete som innebär försäljning och har ett stort fokus på att utveckla affärer. Du har hög social kompetens och en enastående förmåga att etablera och utveckla relationer, både med kunder och kollegor. Vi ser också att du har en utmärkande drivkraft och vilja att nå resultat med kombinationen människor, teknik, ekonomi och affär.

Ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken till höger med ett uppdaterat CV och ett personligt brev.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Maria Magnusson
Telefon 073 661 55 07
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 17 juni 2022 (29 dagar kvar)