Undersköterska & vårdbiträde

Undersköterska & vårdbiträde

Med vår satsning på hemtjänst tar Aspen nästa steg mot att bli en komplett leverantör utav städ, hemservice och hemtjänst. Vill du vara med från starten och utveckla vår hemtjänst tillsammans med 40-talet trevliga och duktiga kolleger?

Nu söker vi undersköterskor och vårdbiträde som brinner för omvårdnad och som vill vara med från start och utveckla vår hemtjänst.
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av sedvanliga undersköterskeuppgifter, arbetstid dag, kväll och helg. Körkort är ett krav.

Vi värnar om hållbart arbetsliv, och hos oss har du möjlighet att utifrån verksamhetens behov påverka ditt schema, hur mycket och när du kan arbeta. Vi använder oss av CareFox hemtjänstplanering. På Aspen arbetar vi för goda villkor för våra anställda i form av konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildning.

Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, samt olika rabatterbjudanden från samarbetspartners, vi erbjuder interna utbildningar.

Välkommen med din ansökan!

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta
Verksamhetschef Arijana Hadzic på tfn: 070- 298 93 10 eller via mail arijana.hadzic@aspenpartner.se
Mer info
Telefon 019-25 58 00
Område Örebro stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Undersköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aspenpartner.se
Sista ansökningsdag 11 feb 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aspen Partner AB arbetar är leverantör inom städ och hemservice med cirka 40-talet medarbetare i Örebro. Vi levererar vardagsomsorg till flera hundra kunder varje vecka i Örebro kommun. Nu tar vi nästa steg i vår utveckling och lanserar hemtjänst under våren 2021.