Arbetsledare Städ

Arbetsledare Städ

Vi söker nu en medarbetare till tjänsten som arbetsledare. Det här en nyckelfunktion inom företaget som i stort syftar till att hålla ihop hela det sammansvetsade och duktiga städteamet på Aspen Partner.
Inga uppgifter är för små för att allt ska rulla på och för att våra medarbetare ska trivas. Det kan handla om allt från att fylla på spolarvätska i bilarna till att säkerställa att städmaterial är hela och rena.

Ordning och reda är viktiga ledord. Planering och kika framåt för att garantera bästa möjliga planering och bemanning är centrala delar i det dagliga arbetet. Oförutsedda händelser kan alltid ske och därför är det viktigt att vår arbetsledare är effektiv och alltid ser lösningar på eventuella utmaningar. Vi ser gärna att du har någon form av tidigare erfarenhet av personalledning.

Vidare uppgifter i det dagliga arbetet är att arbeta med kvalitetskontroller, materialhantering och regelbundna möten med städteamet. Viktigt i det dagliga arbetet är att alltid blicka framåt, hålla arbetsintervjuer och introducera nya medarbetare. Tillsammans med VD sätter vi mål för att säkerställa en väl fungerande rörelse med nöjda medarbetare. B-körkort är en självklarhet.

Vi ser fram emot din ansökan som vi önskar så snart som möjligt, dock senast den 20 februari 2020. Urval och intervjuer av sökande sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta VD Ossian Alvin på 0706666108. Välkommen med din ansökan till ossian.alvin@aspenpartner.se .
Mer info
Telefon 019-25 58 00
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aspenpartner.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår tillväxtresa har bara börjat och vi har tydliga mål att växa under de närmaste åren och vi är redan idag 40-talet personer sysselsatta med städ, totalt sysselsätter koncernen idag cirka 50 medarbetare inom städ, bygg och trädgård