Mekaniker sökes till Scanias största privata återförsäljare

Mekaniker sökes till Scanias största privata återförsäljare

Vi söker en duktig lastbilsmekaniker som passar in i vårt team

I din roll som mekaniker är du en av våra viktigaste resurser. Du kommer att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon och tillhörande påbyggnationer. Du kommer att göra allt från att byta bromsbelägg till att utföra el- och hydraulikjobb. Ingen dag är den andra lik, men det är ju det roliga!

Vem är du?

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Kanske har du ingen formell utbildning, men du har istället lärt dig genom praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon, lätta transportbilar, fordonshydraulik eller skadereparationer.

Som person är du noggrann och serviceinriktad. Du trivs i högt tempo och är flexibel och självgående – men inte så självgående att du inte kan samarbeta med dina kollegor.

Du tycker att det är spännande att lära dig nya saker. Med tanke på hur snabbt tekniken går och både tillverkare och kunder ställer om till andra sorters fordon än de gamla fossilerna – förlåt, vi menar förstås fordonen med fossila drivmedel – så står vi alla inför nya utmaningar. På tal om utbildning, så kommer du att få en personlig utbildningsplan, bra va?

Du behöver ha god datorvana, eftersom många arbetsmoment kräver att man kopplar upp sin dator (japp, alla mekaniker har en bärbar dator var!) mot fordonen med till exempel SDP3 och Multi. B-körkort är ett krav och C- och D-körkort är meriterande.

Vad får du?
Du får fast månadslön med ett attraktivt bonussystem. Vi har redan nämnt personlig utbildningsplan och en personlig dator. Du får också ett helt gäng duktiga och roliga(?) kollegor och du får jobba med högteknologiska fordon i en spännande bransch där mycket händer just nu.

Övrigt om tjänsterna

Heltid med tillträde omgående. Arbetet sker på schemalagd tid där även kvällar ingår. Vår verkstad ligger på Berglundavägen 13.

Frågor

Mikael Larsson, platschef Örebro
tel: 019-20 92 93
e-post: mikael.larsson@arver.se

Ansökan
Ansökan skickas till: ansokan@arver.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Telefon 019-209280
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arver.se
Sista ansökningsdag 26 dec 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arver Lastbilar är en av Scanias största privata återförsäljare. Vår affärsidé är att erbjuda den bästa servicen till alla med kommersiella fordon. Det innebär att vi erbjuder helhetslösningar för ett bekvämt och ekonomiskt lastbilsägande med allt från försäljning av lastbilar till service, avtal och reservdelar.

Vår vision är att vara den självklara servicepartnern för alla med kommersiella fordon. Vi vill att man vänder sig till oss i alla avseenden.

Vårt motto är att vi och våra kunder ska alltid kunna säga ja till nya uppdrag.

Våra kärnvärden är FÖRSTÅELSE; genom att förstå kundernas verksamhet och behov kan vi ta fram anpassade lösningar, KVALITET; vi strävar alltid efter att leverera rätt kvalitet, ENGAGEMANG; genom vårt personliga engagemang skapar vi förutsättningar för långsiktiga relationer både med våra kunder och med våra egna medarbetare.

Vi är ett familjeföretag i fjärde generationen med verksamhet på nio orter; Karlskoga, Örebro, Köping, Västerås, Sala, Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping och Norrköping. 2019 hade vi ca 170 anställda och en omsättning på drygt 700 mkr.