Utbilda dig till solcellsmontör & säkra en framtida anställning!

Utbilda dig till solcellsmontör & säkra en framtida anställning!

Inledning:
Vill du arbeta som solcellsmontör och bli en del av ett snabbt växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Nu har du chansen! För dig som tycker om att arbeta praktiskt och vill vara med på en spännande resa mot en hållbar framtid med solenergi, erbjuds en unik möjlighet att kostnadsfritt utbilda dig till solcellsmontör och säkra ett jobb framåt hos Arka Energy. Ingen erfarenhet krävs! Varmt välkommen med din ansökan.

Arka Energy tillhandahåller grön energiteknik till bostäder samt kommersiell - och statlig verksamhet. Grundarna av Arka Energy har levererat hållbar energi i sydostasiatiska länder i över 10 år. Deras mål är att vara marknadsledande inom kostnadseffektiva energilösningar som gör det möjligt för deras kunder att flytta sina energibehov till förnybara källor. Tillsammans med Professionals Nord inleder de nu en fantastisk möjlighet för rätt person att få både utbildning och sedan arbete hos Arka Energy.

Information om utbildningen
Start: löpande from januari 2023
Arbetsort: Örebro

Utbildningen genomförs i samarbete med experter från branschen. Utbildningen kommer bestå av lärarledda sessioner under fem dagar där du får en teoretisk grund att stå på. Efter utbildningen kommer du ha en garanterad anställning via Professionals Nord med uppdrag hos vår kund Arka Energy. Du kommer inledningsvis att gå bredvid en kollega för att introduceras in i arbetet och öva på att tillämpa de praktiska momenten innan du självständigt tar dig an rollen som solcellsmontör.

Vi erbjuder dig
  • En utbildning som kommer varva teoretiska och praktiska moment och som ger dig den kunskap som krävs för att kunna utföra ditt arbete som solcellsmontör.
  • Goda utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag
  • Ett flexibelt arbete med stor variation i såväl arbetsuppgifter som arbetsplats
  • En arbetsplats där du har möjlighet att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi
Information om tjänsten
Under programmet förbereds du inför rollen som solcellsmontör via Professionals Nord med uppdrag hos Arka Energy. Efter avklarad utbildning kommer du att ha en gedigen grund att stå på inför din nya roll som solcellsmontör och ett garanterat jobb på Arka Energy. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Arka Energy med en inledande provanställning på sex månader. Arka energy ser långsiktigt på samarbetet och söker dig som vill växa tillsammans med dem som företag. Förutsatt att alla parter är nöjda finns således goda möjligheter till en tillsvidareanställning.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Arka Energys önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som solcellsmontör kommer du agera ansiktet utåt gentemot Arka Energys kunder och tillsammans med dina kollegor kommer ni ha en viktig roll i att skapa en god kundupplevelse. Med hemmet som utgångspunkt kommer arbetet ta plats ute hos kunder runt om i Sverige, vilket förutsätter att du är flexibel då resor över dagen kommer förekomma i arbetet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Montage och installation av solpaneler på tak samt förbereda för elektriker
  • Tätt samarbete med kollegor för att uppnå bästa resultat och förstklassig service
Vi söker dig som:
  • Innehar B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande. För att trivas i rollen som solcellsmontör krävs god fysik och vana att arbeta med händerna då arbetsuppgifterna innefattar tunga lyft som utförs på höga höjder i olika miljöer.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Arka energy. Du är flexibel och lösningsorienterad då montering av solpaneler ute hos kund kan innebära oväntade utmaningar. Som solcellsmontör är fokuset alltid att leverera ett väl utfört arbete från start till slut. Vi ser därmed att du är ansvarstagande i ditt arbete och har god samarbetsförmåga.

START: Januari
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Emma Grundin
Email Mejla Emma Grundin
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!