Säljare till Arento

Säljare till Arento

Arento AB är en maskinuthyrare som förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med anläggnings- och byggmaskiner. Vi har kundcenter från Luleå i norr till Malmö i söder.

Är du en driftig och engagerad säljare som sporras av att nå uppsatta mål? Gillar du maskiner och fordon? I så fall hoppas vi att du söker jobbet som Arentos säljare. Hos oss får du ett roligt jobb i ett företag som befinner sig i en spännande utvecklingsfas

Ditt uppdrag som säljare
Som säljare hos Arento erbjuds du ett självständigt och omväxlande arbete. Du ansvarar för att kartlägga marknaden, hitta nya kunder, genomföra kundmöten, löpande kundbearbetning och för att slutligen teckna uthyrningsavtal med framför allt bygg- och anläggningsföretag.

Ditt fokus ligger hela tiden på att bygga förtroende och långsiktiga relationer. För att passa in i tjänsten som säljare hos oss behöver du vara flexibel då arbetet omfattar resor. Du utgår från Örebro och arbetsområdet är geografin kring Örebro samt Linköping med omnejd.

Vem är du?
Du bör ha utbildning på lägst gymnasienivå samt några års erfarenhet av resande säljarbete. Det är meriterande om du dessutom har bra kännedom om bygg- och anläggningsbranschen.

Du är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål och har erfarenhet av att med arbeta med lönsamhet och affärsmässighet i fokus. B-körkort, datorvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är krav i denna roll.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker jobbet är drivande, prestigelös och att skapa goda relationer är en av dina främsta talanger. Du är genuint intresserad av försäljning, kan påvisa goda säljresultat samt har ambitionen att utvecklas som säljare. Du är strukturerad, trivs i ett högt arbetstempo och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet. Om du dessutom är genuint intresserad av maskiner och fordon får du ett stort plus i kanten av oss.

Ansökan och information
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Fredrik Nylén, kundcenterchef Örebro, på telefon 019- 16 50 70. Varmt välkommen med din ansökan snarast, dock senast 15 november. Intervjuer kan komma att ske löpande. Fackliga företrädare nås via vår växel, telefon 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning
Mer info
Kontaktperson Fredrik Nylén
Telefon 019- 16 50 70
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.arento.se/
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (18 dagar kvar)