Apotekschef till Apoteksgruppen

Apotekschef till Apoteksgruppen

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Det bästa med att jobba på Apoteksgruppen Örebro

Nu har du chansen att driva ditt eget apotek i Örebro, Haga centrum! Du välkomnas till ett nyrenoverat, stort och fräscht apotek där du får en helt unik möjlighet att skapa långsiktiga och hållbara kundrelationer med ett troget klientel. Vi samarbetar mycket med den lokala vården och utmärkande för detta apotek är att vi erbjuder specialtjänster så som vaccinationsmottagning för våra kunder. Är du i början av din karriär erbjuder vi dessutom vår interna apotekschefs-utbildning där du som farmaceut eller apotekare kan ta ett nästa steg i din utveckling hos oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde enligt överenskommelse. Apoteksgruppen Örebro ligger på Vaktelvägen 2 och har öppet vardagar 09.00-18.00 och lördagar 10.00-14.00.

Din roll som Apotekschef

Vi söker nu en legitimerad farmaceut som har det övergripande ansvaret för resultat, försäljning, drift, kvalitet och medarbetare på ditt apotek. Ditt uppdrag är att styra verksamheten, inspirera dina medarbetare och säkerställa att ni gör det ni beslutat göra. För att nå dina mål coachar du dina medarbetare i deras dagliga arbete och i deras utveckling.

Du leder ett team om åtta kollegor som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. Med dina närmsta kollegor, i samma region, kommer du ha kontinuerlig kontakt och avstämning månadsvis.

Vad erbjuder vi dig?

Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan!

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 31/3. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina tel.
073 073 53 71.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Viktoria Shakalina
Telefon 0730735371
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik, Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.com
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som drivs både centralt och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt
640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Kanske du brinner för att en dag driva ditt eget apotek?