Specialistläkare allmänmedicin, primärvården Region Örebro län

Om jobbet

AMBIO Helse har sedan 2008 erbjudit flexibla och trygga bemanningslösningar till uppdragsgivare i hela Norge. Sedan augusti 2015 erbjuder vi våra tjänster i Sverige. Vi levererar yrkesverksamma läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, psykologer, socionomer och övrig sjukvårdspersonal till hälso- och sjukvården och vi har ett brett nätverk av duktiga medarbetare. Kvalitet är ett centralt värde hos AMBIO Helse och som uppdragsgivare ska du känna dig trygg i att du får den kompetens du behöver och efterfrågar. Vi erbjuder vikarier med kort varsel och god kontinuitet.

Vi är noga med att ge våra kandidater bästa möjliga förutsättningar att snabbt komma igång med uppdraget. Det är därför viktigt att vi på förhand har kunskap och information om lokala system, processer och rutiner som gäller på just din arbetsplats. Vår ambition är att besöka varje arbetsplats innan vikariens uppdrag startar.

Ambio Helse erbjuder uppdrag för dig som är läkare, specialist allmänmedicin. Uppdraget är på primärvården Region Örebro län.Hos oss kan du arbeta som fakturerande läkare eller löntagare.

Kontakta oss idag på telefon: 08-518 361 10, 0707 - 68 62 01 eller e-post: helena@ambiohelse.se

Vi bidrar med personal och erfarenhet

AMBIO Helse är en privat aktör som bistår den offentliga och privata hälso- och sjukvården. Vi rekryterar duktiga resurser till våra uppdragsgivare som saknar personal.

Ordentligt och professionellt

Vi bryr oss om våra anställda. Det är viktigt att den anställde känner trygghet med bra arbetsförhållanden och tydliga avtal vilket bidrar till ett långsiktigt samarbete.

Vi ställer höga krav på våra engagerade resurser med rigorösa kontroller för att säkerställa kvalitet genom hela leveransen.

Kontakta oss gärna för ett samtal om hur AMBIO Helse kan gör skillnad.

Vi söker flera specialister i allmänmedicin för ett uppdrag på vårdcentraler i Örebro, vecka v 40-52. Man kan välja att arbeta enstaka veckor eller hela uppdraget.

Om dig:
  • Du är specialist i allmänmedicin eller leg.läkare.
  • Erfarenhet av svensk primärvård.
  • Svenska C.
Vår vision:

AMBIO Helse – ett bättre liv!

Kontakta oss på telefon 08-518 361 10, 0707-68 62 01 eller e-post till helena@ambiohelse.se
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Läkare
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget