Fastighetsskötare/fastighetstekniker

Fastighetsskötare/fastighetstekniker

Arbetsuppgifter
I rollen ansvarar du för fastighetsskötsel och service inom- och utomhus. För rätt person finns utrymme att lära efter hand och växa in i rollen. Arbetet är varierat och fysiskt med mycket eget ansvar och sociala kontakter. Du planerar och genomför självständigt dina arbetsuppgifter och stämmer av med kollegorna när så behövs. I arbetet har du också mycket kontakt med våra leverantörer och entreprenörer.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
· Hantering och avhjälpande av felanmälan
· Felsökning och mindre reparationer
· Skötsel av fastigheternas allmänna utrymmen inom- och utomhus
· Översyn av installationer som tex värme och ventilation
· Skötsel av gröna miljöer
· Snöröjning och halkbekämpning
· Förslag för att bidra till fastigheternas långsiktiga hållbarhet

Din profil
För att trivas och vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du som person är utåtriktad, serviceinriktad, ansvarstagande, lösningsorienterad, har förmågan att planera dina arbetsdagar, arbeta självständigt men också lätt för att samarbeta. Vi tror att du har gymnasiekompetens och någon form av utbildning och erfarenhet inom området så som fastighetsskötare, fastighetstekniker eller likvärdigt. Det är meriterande om du även har vissa kunskaper inom området fastighetsautomation samt inom vvs och el. B-körkort är ett krav samt att du talar och skriver svenska obehindrat.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 december. Din ansökan ska bestå av ditt CV och ett personligt brev där du motiverar varför just du vill bli vår nya medarbetare. Mejla din ansökan till info@alvarpetterssons.se märk Ansökan i ämnesraden. Vid frågor ring 019-273060 eller mejla info@alvarpetterssons.se

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan redan idag.
Mer info
Telefon 019273060
Email Mejla Alvar Petterssons Fastighetsförvaltning AB
Område Örebro stad
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alvarpetterssons.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget och arbetsplatsen
Det som idag är Alvar Petterssons Fastighetsförvaltning AB grundades 1935 av Alvar Petterson. I nuläget förvaltar vi ett 20-tal fastigheter med närmare 600 lägenheter i centrala Örebro, varav flera är totalrenoverade under senaste åren. Fastigheterna som ingår i förvaltningen erbjuder variation vad gäller byggnadsår, arkitektur, standard mm vilket i sin tur bidrar till en stor bredd i vårt utbud av framförallt lägenheter, men även av butiker och lokaler.

Vi är en organisation som arbetar för att skapa ett trivsamt boende för våra bostadshyresgäster och möjligheter att bedriva bra affärsverksamhet för våra lokal- och butikshyresgäster. Nu planerar vi att förstärka vår organisation med en tillsvidaretjänst som fastighetsskötare/fastighetstekniker. Vi söker dig som vill bidra med kunskaper och utvecklas tillsammans med oss och därmed skapa funktionella och trivsamma miljöer för våra hyresgäster.