Försäljningschef Klimat - Region Mellan Ahlsell

Försäljningschef Klimat - Region Mellan Ahlsell

Affärsdriven Försäljningschef inom B2B till framgångsrika Ahlsell i Örebro

Är du affärsdriven och brinner för ett coachande ledarskap? Vill du vara med i Ahlsells fortsatta expansion? Då tror vi att du är rätt person för tjänsten som Försäljningschef Klimat till Region Mellan på Ahlsell i Örebro!
Affärsområde Klimat har ett komplett sortiment av produkter för alla typer av ventilation och isoleringsapplikationer.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig, möjligheterna att påverka stora och du kan genom din kompetens inom verksamhetsstyrning utveckla vår region att nå fortsatta framgångar. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett tempo och framåtdriv i organisationen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du ansvarar för ett team på åtta personer (två Utesäljare och sex Innesäljare). Som Försäljningschef rapporterar du till Regionchefen för region Mellan och ingår i regionens ledningsgrupp.

I din roll ansvarar du för:
  • att utveckla, inspirera och coacha dina medarbetare på både kort och lång sikt.
  • att nå mål och att följa upp verksamheten.
  • att utveckla försäljningen och kundnöjdheten
  • att utveckla dina egna kunder
Tjänsten är placerad på Ahlsells kontor på Aspholmen i Örebro och innebär resor inom regionen (Värmland, Örebro och Mälardalen).

Rollen innebär också

Som Försäljningschef Klimat har du ett övergripande ansvar för teamets försäljningsresultat, tillväxt och med ditt affärsmannaskap bidrar du till gruppens utveckling mot nya framgångar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med försäljning i en ledande position mot professionella kunder (B2B). Det är meriterande om du tidigare haft en ledarroll. Genom ditt ledarskap ser du till att teamet utvecklas och når sina mål.

Du är affärsinriktad, kommunikativ och har lätt för att skapa och bibehålla relationer. Vidare så tar du ett stort eget ansvar och är drivande som person.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/