Servicetekniker

Servicetekniker

Tjänsterna är förlagda i Örebro och du kommer att delta i samtliga förekommande arbetsuppgifter, både i verkstaden och ute på fält. Det är därför av stor vikt att du är serviceinriktad och tycker om att ta stort eget ansvar. Vi erbjuder en tjänst fylld av variation och vi satsar hårt på kompetensutveckling.

Du bör ha någon form av mekanikerutbildning eller erfarenhet av arbete med tunga fordon. Meriterande är även goda kunskaper i engelska, datorvana samt erfarenhet av lantbruks- eller entreprenadbranschen.

Frågor om tjänsten besvaras av Andreas Andersson 073-664 61 31

Urval sker löpande så skicka in din skriftliga ansökan omgående dock senast 30 april 2019. Ansökan skickar du per e-post till: andreas.andersson@agripro.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings och bemanningsföretag
Mer info
Kontaktperson Andreas Andersson
Telefon 073-664 61 31
Email Mejla Andreas Andersson
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.agripro.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Agripro AB är en komplett leverantör av maskiner i Örebro, Värmland och Södermanlands län för lantbruks-, skogs- och entreprenadsektorn.

Företaget grundades 1978 och har sedan 1982 varit beläget i Frommesta, där ni fortfarande finner oss.

I slutet av 2008 utökade vi vårt distrikt till att även omfatta Sörmland och vi finns nu i Flen i mycket väl anpassade lokaler.

Vi samarbetar med många av de ledande leverantörerna av traktorer och maskiner, vilket alltid garanterar kunden en snabb och säker service med hög kvalitet den dagen det behövs.

Vi står för kvalitet, långsiktighet och värnar mycket om den personliga kontakten med våra kunder.