Operativ Verkstadschef

Operativ Verkstadschef

Är du engagerad och serviceorienterad, har god teknisk förståelse och brinner för ledarrollen? Då kan det vara Dig vi söker!

Vi söker nu en verkstadschef till vår verkstad i Örebro. I dagsläget är 4 personer sysselsatta på verkstaden och vi har ambitionen att inom kort utöka denna personalstyrka. Du kommer att ha fullt ansvar för den dagliga driften vilket innefattar bland annat planering, fakturering och reklamationsärenden. Du ansvarar för att skapa en effektiv och trygg verkstad genom att upprätthålla och utveckla befintliga rutiner. Du har ett budget- och resultatansvar och ska arbeta för att verksamheten utvecklas med lönsamhet.

Tjänsten innebär stort kundfokus där du ständigt arbetar med att överträffa kundens förväntningar, omfattande leverantörskontakter, resurs- och kompetenssäkring, utveckling av personal, medarbetarsamtal och lönesättning samt upprätthålla en trygg och regelmässig arbetsmiljö.

För att lyckas och trivas i denna roll behöver du vara en naturlig ledare med god teknisk förståelse och planerande förmåga. Du trivs med att utveckla såväl människor som verksamheten. Du bör ha erfarenhet av arbetsledande befattning i ett kundorienterat företag.

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett familjärt, expansivt företag. Vi satsar mycket på vidareutveckling och utbildningar. Sysselsättningsgraden är på heltid förlagd under dagtid.

Urval sker löpande så skicka in din skriftliga ansökan omgående dock senast 31 juli 2020. Ansökan skickar du per e-post till: andreas.andersson@agripro.se

Använd ej kontaktformuläret här utan skicka ett mail från er mailadress så att vi kan se den och svara er den vägen.
Rekrytering sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings och bemanningsföretag.
Mer info
Kontaktperson Andreas
Email Mejla Andreas
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Agripro AB är en komplett leverantör av maskiner i Örebro, Värmland och Södermanlands län för lantbruks-, skogs- och entreprenadsektorn.

Företaget grundades 1978 och har sedan 1982 varit beläget i Frommesta, där ni fortfarande finner oss.

I slutet av 2008 utökade vi vårt distrikt till att även omfatta Sörmland och vi finns nu i Flen i mycket väl anpassade lokaler.

Sedan 2016 finns vi även representerade i Värmland då vi utökade med en säljavdelning som är placerad i Karlstad.

Vi samarbetar med många av de ledande leverantörerna av traktorer och maskiner, vilket alltid garanterar kunden en snabb och säker service med hög kvalitet den dagen det behövs.

Vi står för kvalitet, långsiktighet och värnar mycket om den personliga kontakten med våra kunder.