Biträdande jurist

Biträdande jurist

Har du ambitionen att bli Advokat och vill arbeta på en av Mälardalens största advokatbyråer? Då söker vi dig som vill bli en del av vårt örebrokontor.

Arbetsuppgifter
Som biträdande jurist hos oss på Advokathuset Actus välkomnas du till en modern arbetsplats som strävar efter att vara nytänkande. Du kommer att arbeta med alla byråns arbetsområden vilka främst innefattar humanjuridik och tvistelösning. Ditt arbete kommer till stor del att vara självständigt men alltid ske under handledning av en delägare.

Kvalifikationer
Du som söker till oss har en juristexamen.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av juridiskt arbete på annan advokatfirma eller är tingsmeriterad. Det är en fördel om du har anknytning eller bosättning i Örebro. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. Som person är du social och positiv. Du trivs i att arbeta i en resultatorienterad organisation och uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett team. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer.

Anställningsvillkor
Provanställning, heltid.
Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan senast 25 november 2018.

Vi önskar att du skickar in din ansökan via e-post info@advokaternas.se och att du bifogar CV, betyg och personligt brev. Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta vår verksamhetschef Erica Roine på telefonnummer 016-14 00 34.
Mer info
Kontaktperson Erica Roine
Email Mejla Erica Roine
Område Örebro stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.advokaternas.se
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en stor allmänpraktiserande advokatbyrå med kontor i Västerås, Eskilstuna och Örebro. Advokathuset Actus arbetar inom ett stort antal rättsområden och strävar alltid efter att leverera kvalitet och att stå upp för klientintresset. Våra klienter består av privatpersoner samt små- och medelstora företag.