Kvalificerad redovisningskonsult till Admit

Kvalificerad redovisningskonsult till Admit

Är du en driven och självgående redovisningskonsult, gärna auktoriserad, med erfarenhet av byråarbete? Då har vi det perfekta arbetet för dig! Att i en stimulerande arbetsmiljö på Admit Ekonomi vara en nyckelperson på vår redovisningsavdelning.

Du kommer att ha kundansvar och självständigt sköta dina uppdrag tillsammans med kollegor. Du har ett proaktivt arbetssätt och har ett intresse för affärssystem och kommer att arbeta nära vår kontorschef med utveckling av vår redovisningsavdelning.

Som kvalificerad redovisningskonsult kan du ta hand om hela kundföretagets ekonomifunktion både som ekonomichef och controller. Du arbetar med deklarationer för ägare och bolag. Även trygg i den rådgivande rollen till de ägarledda kundföretagen.

Vi söker dig som är civilekonom eller
motsvarande och med mångårig erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du har arbetat flera år i en outsourcingmiljö och Du har också god kännedom om boksluts- och årsredovisningsfrågor.

Du är noggrann utan att för den skull inte se helhetsperspektivet.
Du har också känsla för affären och kan se skillnader och behov i olika branscher och företagsformer. Vidare ser vi även att du har en prestigelös och positiv inställning samt stimuleras av att möta nya människor och miljöer.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.admit.se
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ca 40 medarbetare i Stockholm, Sundsvall, Örebro och Fjugesta som levererar trygghet till små och medelstora företag över hela landet som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt.

Admit tar ett helhetsansvar för ditt företags redovisning, lönehantering, rapportering, bokslut och skatterådgivning. Som kund har du alltid tillgång till våra erfarna medarbetare. Vi vill uppfattas som ditt företags egna, effektiva och trygga ekonomiavdelning.

Kontor – Örebro

Sedan 2007 finns Admit på Behrn Arena, med utsikt över den gröna gräsmattan där stadens två allsvenska fotbollslag kämpar. Ett drygt 20-tal konsulter levererar tjänster inom områden som redovisning, lön och skatt. Admit Örebro är idag Örebros största fristående ekonomibyrå. Men även om vi idag har styrkan att ta oss an större uppdrag, är vi måna om att inte tappa den personliga kontakten och tillgängligheten.