Truckförare till Örebro

Truckförare till Örebro

Har du minst 6 månaders erfarenhet av skjutstativtruck och känner dig trygg i din körning? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Till vår konsultverksamhet söker vi nu flera duktiga truckförare så sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som truckförare hos vår kund. I den här rollen kommer du ha stor nytta av dina tidigare erfarenheter från liknande arbeten. Du har tidigare arbetat på lager och din vana av att köra skjutstativ är god. Du förstår vikten av att arbeta kvalitetsmedvetet och noggrant.

Om dig
Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror att du är flexibel och att du trivs när tempot är högt. Du är kvalitetsmedveten, noggrann, serviceinriktad, och har god förmåga till samarbete samtidigt som du kan arbeta självständigt och du är inte rädd för att prova nya utmaningar. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tahir Nebi på 073-6847795 eller tahir.nebi@adecco.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.