Truckförare för skiftarbete

Truckförare för skiftarbete

Är du en ansvarsfull person som gillar att arbeta mycket och är ute efter ett arbete där man jobbar skift? Då har vi ett jobb för dig!

Vi på Adecco växer och söker nu en truckförare som kan kompletera oss och bli en del av vår tillväxtresa. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer spendera merparten av din arbetsdag i den truck som du använder som verktyg i denna tjänst. Du kommer att arbeta självständigt samt som en del av ett team där mycket vikt läggs på det egna ansvaret.

Vem trivs här?
Du ska ha tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck. Ditt ansvar på arbetsplatsen kommer växa med tiden, därför är det vitkigt att du är bekväm i att ta ansvar och leda. Annars lägger vi stor vikt vid personlighet, så är du lättlärd, initiativtagande och strukturerad så är detta en perfekt tjänst för dig.

Om uppdraget
Detta är ett konsultuppdrag på heltid med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden och blir uthyrd till vår kund. Vi har kollektivavtal och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" intill annonsen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på: pontus.enblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.