Montör till Adecco

Montör till Adecco

Montörer till Adecco

Är du intresserad av att arbeta som montör? Har du studerat industri- eller teknikprogram eller har du erfarenhet av industriarbete, gärna som montör? Sök jobb hos Adecco idag!

Om tjänsten
Som montör hos Adecco kan du komma att arbeta med olika typer av montering t.ex. mekanik, hydraulik och el. Arbetet hos våra kunder innebär ofta ett högt tempo med stor variation och arbete både i grupp och individuellt.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Att montera, starta upp samt kvalitetssäkra moduler
  • Att arbeta praktiskt både i grupp och självständigt
  • Att arbeta mot verksamhetens gemensamt uppsatta mål
  • Grundläggande schema- och ritningsläsning
Om dig
Du är praktiskt lagd och har en praktisk/teknisk utbildning eller erfarenhet av arbete i tillverkande industri. Du ser möjligheter, är flexibel och har en förmåga att arbeta effektivt. Vidare ser vi att du är en driftig person som har lätt att lära och en vilja att utvecklas. Du har lätt för att samarbeta och du gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du är social, positiv och kvalitetsmedveten.

Viktigt som anställd hos Adecco är:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Flexibilitet gällande arbetstider
  • En nyfikenhet inför nya möjligheter
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss, Adecco, för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kunden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tahir Nebi via tahir.nebi@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Adecco, industri, industriarbete, montering
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.