Materialhanterare/truckförare till Adecco

Materialhanterare/truckförare till Adecco

Är du en van truckförare/materialhanterare? Är du en person som klarar av ett högt tryck och trivs med att jobba både självständigt och i grupp? Då har vi detta uppdrag hos en av våra kunder i Örebro

Om tjänsten

Som Materialhanterare hos vår kund kommer du att köra truck, framförallt motvikt och skjutstativ, du kommer att plocka och packa varor. I tjänsten kommer du jobba i grupp med några kollegor samtidigt som du kommer ansvara för dina egna uppgifter. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha ett uppdaterat truckkort, ej äldre än 3 år, med truckbehörigheterna A1-4 och B1-5. Arbetstiderna är ständig dag/ kväll.

Om dig

Du som inte är rädd för att ta i och arbeta med kroppen och tidigare har jobbat på lager kommer att trivas här! Du är engagerad och noggrann. Fartfyllda dagar med skiftande arbetsuppgifter och med fokus på uppsatta mål, kvalitet och nöjda kunder tilltalar dig eftersom du är stresstålig, flexibel och ansvarsfull.
Du är en lagspelare med positiv attityd som förstår vad god kommunikation och gott samarbete betyder för att nå önskade resultat och ett bra arbetsklimat.
Viktigt för tjänsten är:
  • god fysik.
  • Körkort för bil
  • truckkort A 1-4, B 1-5 truckkort får inte vara äldre än tre år, eller att du har genomgått repetitionskurs av teorin de senaste tre åren.
Om anställningen

Uppdraget som Materialhanterare är ett konsultuppdrag på heltid. Tillsättning sker så snart som möjligt och sträcker sig ca 6 månader framåt men med möjlighet till förlängning för rätt person. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.
Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden.
Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten senast 24/6-2018 genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elisabeth Edström via 08 - 100 500

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, materialhanterare, lager,Örebro, Adecco
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Edström
Telefon 021-470 29 20
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.