Fastighetsskötare till Lundbergs Fastigheter

Fastighetsskötare till Lundbergs Fastigheter

Vad är det bästa för staden? För individen? För tryggheten, klimatet och ekonomin? Och hur ska miljöer utformas och fyllas för att bli levande, dynamiska och attraktiva mötesplatser där människor verkligen vill vara? Om tio år? Eller hundra? På Lundbergs Fastigheter utvecklar vi attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, jobba och berika sin lediga tid. Vi vill bidra till positiv förändring och inspireras av att hela tiden bli ännu lite bättre. Nu söker vi en fastighetsskötare som vill vara med och utveckla bostäder som möjliggör ett enkelt och tryggt liv för våra hyresgäster

Om företaget
Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har vuxit till en av Sveriges största privata fastighetsägare, med cirka 170 medarbetare. I dag finns vi i 10 städer och har tre affärsområden: bostad, kontor och handels- och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Om tjänsten
Som vår nya fastighetsskötare i Örebro ingår du i ett familjärt team om fyra personer som tillsammans jobbar nära våra kunder för att säkerställa en kundupplevelse som präglas av omtanke och engagemang. Nöjda kunder är avgörande för att bibehålla vår konkurrenskraft, position och starka varumärke. Genom att alltid ha kunden i fokus säkerställer vi utveckling, ett relevant erbjudande och bästa möjliga kundupplevelse.

I rollen som fastighetsskötare ansvarar du för den dagliga driften, skötseln och servicen i och utanför våra bostadsfastigheter. Arbetet är varierat och med ett stort mått av eget ansvar. Du planerar och genomför självständigt dina arbetsuppgifter och stämmer av med marknadsområdeschefen.

En typisk arbetsdag börjar du med en runda i och omkring fastigheterna där du kontrollerar att allt ser snyggt och trevligt ut. Under dagen prioriterar, planerar och åtgärdar du serviceanmälningar och tar hand om löpande skötsel och underhåll. När det krävs behörighet eller kompetens du själv inte har beställer du arbeten genom entreprenörer och ser till att de genomförs enligt överenskommelse. En viktig del av arbetet är att finnas tillgänglig för våra hyresgäster och du kommer ha mycket kontakt med våra kunder i din arbetsvardag.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:
  • Löpande ronderingar
  • Tillsyn & skötsel av fastigheterna
  • Felavhjälpande underhåll i lägenheter och allmänna utrymmen
  • Planerat underhåll i fastigheterna
  • Kontakt med hyresgäster
  • Kontakt med leverantörer & entreprenörer
  • Kontroller vid avflyttningsbesiktningar
  • Hantering av driftsfrågor i samarbete med driftingenjör, inkl. att utföra avläsningar månadsvis.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Lundbergs Fastigheters kontor i Örebro och du rapporterar till vår marknadsområdeschef i Örebro.

Om dig
För att trivas och vara framgångsrik i rollen som fastighetsskötare bör du ha viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller relevant utbildning för tjänsten. Det är en fördel om du har ett intresse för teknik och självständigt kan utföra enklare reparationer.
Vi tror att du beskrivs som en serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande person som trivs med att samarbeta och hjälpas åt. Du är initiativtagande och har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Inte minst är du en positiv person som tycker om att hjälpa människor, kanske har du tidigare arbetat i något serviceyrke.

Arbetet kräver att du har B-körkort, talar obehindrad svenska och har baskunskaper i engelska.

Om ansökan
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 oktober. Din ansökan ska bestå av ditt CV och ett brev där du motiverar varför du vill bli Lundbergs Fastigheters nya medarbetare. I den här rekryteringen samarbetar Lundbergs Fastigheter med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Daniel Weiderstål, Adecco, daniel.weiderstal@adecco.se.

Urval sker löpande - välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.