Anskaffare till Adecco

Anskaffare till Adecco

Är du en driven person som vill arbeta med anskaffning hos en av våra kunder i Örebro? Är du trygg i dig själv och bra på att skapa goda relationer? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Om tjänsten

I din roll som anskaffare består huvudsysslorna av att frisläppa rekvisitioner, skapa inköps order som skickas till leverantörer, administrerar ordererkännanden samt ta kontakt med leverantörer om detta saknas. Du kommer att arbeta med bristlistor och ha en tät kommunikation med leverantörer om material som är försenat. Vid behov kommer du även att skapa indirekta order.

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst sedan tidigare har arbetat med operativt inköp eller anskaffning och därför snabbt kommer in i arbetet. Du är bra på att driva igenom och slutföra arbetsuppgifter, du är trygg i dig själv och har lätt att samarbeta och kommunicera med andra.
För att lyckas behöver du vara kreativ, flexibel och ha en serviceinriktad inställning. Eftersom du har kontakt med externa aktörer på en global nivå är din engelska god i både tal och skrift. Du har en förmåga att snabbt uppfatta signaler från omgivningen och kan lätt bilda dig en helhetsuppfattning av situationer. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i systemen SAP eller M3.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om att arbeta som konsult på Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som anskaffare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Rekryteringsansvarig Elisabeth Edström 021-470 29 20

konsultchef Ida Månsson 019-760 71 02

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

anskaffare, operativt inköp, inköp,Örebro, Adecco
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Edström
Telefon 021-470 29 20
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.