Account Manager till ledande mediebyrå

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Är du en målmedveten person som älskar att göra affärer? Då är tjänsten som Account Manager något för dig!

Om tjänsten
Mediebyrån är expansiv och erbjuder tjänster inom internetmarknadsföring till företag. Vi söker nu en Account Manager som kan vårda affärsrelationer och hitta nya potentiella kunder. De primära arbetsuppgifterna är försäljning av hemsideabonnemang och annonsering via sociala medier. Du jobbar upp din egen kundbas där telefonen är ditt främsta redskap men det finns också möjlighet att komma ut på fysiska kundmöten och onlinemöten. Som Account Manager ingår du i ett team som jobbar med innesälj och ytterligare medarbetare som arbetar med utesälj, websäljare eller webdesign. Du kommer att vara placerad på företagets fräscha lokaler i Örebro.

Företaget erbjuder både fast och provisionsbaserad lön med en förmånlig karriärrstege, där prestation primäras och där du bygger upp din egen kundbas. På lång sikt ger det dig en bra grund att stå på.

Om dig
Är du tävlingsinriktad och inte rädd att lyfta upp luren och ringa någon? Tycker du att det är kul att ha kontakt med människor? Då kommer du att trivas med detta jobb! Har du tidigare säljerfarenhet med dig är det ett plus i kanten men med rätt inställning och driv så kommer du in arbetet ändå. Vidare är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Viktigt för tjänsten är:
  • telefonvana
  • flytande engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
I den här rekryteringen samarbetar företaget med Adecco och anställningen kommer att ske direkt hos Mediebyrån. Företaget tillämpar en provanställning på sex månader. Vi ser långsiktigt på din anställning och satsar på att hjälpa dig i din utveckling genom säljträning, certifieringar och utbildning. Tjänsterna som du säljer är attraktiva på marknaden och du får möjlighet att bygga upp din egna kundbas.

Du erbjuds att ingå i ett team med bra sammanhållning och familjär atmosfär. En gång i månaden ordnar bolaget en månadsaktivitet för alla medarbetare, exempelvis paintball eller vinprovning. I anställningen ingår gemensam friskvårdstimme och tjänstepension.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Fällgren på 019-7607110.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.