Vill du arbeta extra som lagermedarbetare?

Vill du arbeta extra som lagermedarbetare?

Söker du fortfarande sommarjobb? Se hit! Vi söker dig som är studerande, har truckkort och är intresserad av att arbeta extra som lagermedarbetare. Du arbetar hos en av våra största kunder i Örebro och blir en viktig pusselbit i en omfattande leveranskedja. Låter detta som något för dig? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Elektroskandias räkning studenter som kan arbeta heltid på deras centrallager i sommar. Heltidsbehovet sträcker sig från juni till augusti ut. Förutsatt att samarbetet fungerar bra finns det även chans att fortsätta i rollen till hösten och då ingå i vår studentpool på Elektroskandia. Arbetet är perfekt att kombinera med studierna eftersom du under terminerna självständigt kan bestämma vilka vardagar som du är intresserad av att arbeta nästkommande vecka.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektroskandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Elektroskandia.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta på olika avdelningar, beroende på din utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna innefattar truckkörning, orderplock samt lastning och lossning. Oavsett avdelning eller arbetsuppgift är din roll avgörande för att företagets leveranskedja ska fungera effektivt. För detta är samarbete med arbetskollegor en förutsättning, samtidigt som du tar ansvar för din del i kedjan. Du kommer att hantera omfattande ordrar och därför värderar Elektroskandia alltid kvalitet och noggrannhet i arbetsutförandet.

Uppdraget passar dig som vill arbeta heltid under sommaren och därefter extra vid sidan om studierna och kan arbeta 2 pass per vecka.

Vi söker dig som
  • Är studerande på högskola eller universitet och har minst ett år kvar av dina studier
  • Har ett flexibelt schema och kan arbeta 2 pass/vecka på vardagar under terminerna
  • Har truckkort med behörighet A1-4 och B1-4
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Det ses också som meriterande om du har erfarenhet av truckkörning, förslagsvis av motviktstruck och/eller skjutstativ.

Som person är du ambitiös och strävar alltid efter att utföra dina arbetsuppgifter med ett positivt resultat. Du trivs i samarbetet med andra och i strävan att nå era gemensamma mål. Du sprider positiv energi till dina arbetskollegor och bidrar till att upprätthålla en trivsam arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du strävar alltid efter att utföra arbetsuppgifterna utifrån ledorden kvalitet och noggrannhet eftersom det är av största vikt för kunden.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Då tjänsten kommer att tillsättas omgående kommer vi att gå igenom urvalet löpande.

Vi ser gärna att du är tydlig i din ansökan gällande pågående studier eller annan huvudsaklig sysselsättning, samt gällande truckkort.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
  • Start: Löpande
  • Omfattning: Heltid under sommaren juni - augusti + 2 pass/vecka på vardagar under terminerna
  • Arbetstider: Varierande skift mellan 06.00-23.00
  • Placering: Örebro
Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Elektroskandia marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Deras position mellan tillverkare och slutkund leder till att dem vill vara mycket mer än en passiv länk i en kedja. Elektroskandia strävar efter att med deras system och deras erfarenhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i kundernas inköps- och säljorganisation.