Välbetalt deltidsjobb som produktionsmedarbetare

Välbetalt deltidsjobb som produktionsmedarbetare

Är du studerande på högskola/universitet och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna? Lantmännen Unibake letar nu efter nya deltidsmedarbetare till produktionen. Om du har ett schema där det passar bra att jobba två dagar i veckan med varierade tider och du gillar att arbeta i ett högt tempo så är detta tjänsten för dig. Vi går igenom urvalet löpande, så om du är den vi söker bör du skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lantmännen Unibakes räkning produktionsmedarbetare till deras produktionsenhet i Örebro. Vi söker dig som har minst två år kvar av dina studier och vill ha ett långsiktigt extrajobb och garanterat sommarjobb. Du behöver kunna arbeta två dagar i veckan vid sidan av studierna samt över loven. Du lägger själv upp en intresseanmälan över vilka pass du kan jobba vecka för vecka så att det passar just ditt schema!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lantmännen Unibakes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work, men arbeta som konsult hos Lantmännen Unibake.

Arbetsuppgifter

Lantmännen Unibake är en av Europas ledande leverantörer av högkvalitativa bageriprodukter till detaljhandlare, grossister och foodservicebranschen. De producerar och marknadsför djupfrysta brödprodukter som till exempel korvbröd och mat- och kaffebröd både som bake off, deg och färdigbakat.

Som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta där brödprodukterna produceras. Du kommer till en början få gå bredvid en fadder som lär dig arbetsuppgifterna, allt för att du ska få en sådan bra start som möjligt!

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Sortering av bröd
  • Paketering
  • Hantera och manövrera maskiner på produktionen
Produktionen har öppet dygnet runt varje dag i veckan förutom lördagar, vilket innebär att du har stor flexibilitet att fördela vilka tider du kan jobba varje vecka. Det enda krav som ställs på dig som anställd är att varje vecka se till att ligga tillgänglig för arbete minst två dagar för att kunna hoppa in vid behov. Något vi tror att du ser som lockande då du har stor möjlighet att påverka ditt eget schema.

Tjänsten passar dig som är student och trivs i arbeten där värdeorden öppenhet, helhetssyn och handlingskraftig är en del av din vardag. Vare sig du studerar till personalvetare, ingenjör eller ekonom är detta en chans att komma in i ett internationellt företag där karriärmöjligheterna är stora både hos kund men även hos Academic Work vid uttagen examen inom ditt studiesegment. Detta uppdrag kan bli startskottet på din framtida karriär.

Vi söker dig som

Du som söker bör vara praktiskt lagd och gillar att arbeta mot mål. Störst vikt kommer dock att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Specifikt efterfrågade krav:
  • Student på högskola/universitet och har minst två år kvar av dina studier
  • Goda kunskaper i svenska då det används i det dagliga arbetet
  • Körkort och tillgång till bil
Det är meriterande om du jobbat i liknande roll sedan tidigare, men inget krav. Viktigast är att du som söker kännetecknar dig som en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du har lätt att ta ansvar, inte bara för dina egna arbetsuppgifter utan även gruppens och kan se vad som behövs att göras för det gemensamma resultatet.

Då du ofta kommer att bli inringd med kort varsel till dina intresseanmälda pass är det även viktigt att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till nya situationer. Utöver detta ser vi att du som söker är stresstålig och gillar att arbeta i högt tempo.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, skiftarbete. Varje skift är ca. 8 timmar och dessa är förlagda förmiddag, eftermiddag eller natt.

Placering: Örebro

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen Unibake är en av Europas ledande leverantörer av högkvalitativa bageriprodukter till detaljhandlare, grossister och Foodservicebranschen. Lantmännen Unibake har som mål att göra bröd till en lönsam affär för sina kunder genom produkter av hög kvalitet och oöverträffade lösningar alltid med utgångspunkt i ett hållbart tankesätt och utmärkt livsmedelssäkerhet.