Utvecklare till Sigma IT Consulting

Utvecklare till Sigma IT Consulting

Stämningen på Sigma IT Consulting präglas av en prestigelös atmosfär där man hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat. Nu letar vi efter fler personer som säger VI och inte JAG. Vill du bli en del av ett team där både samverkan och din personliga utveckling står i fokus? Är detta ditt nästa karriärsteg? Vi hoppas det!

Information om uppdraget

Academic Work söker utvecklare till Sigma IT Consulting. Möjlighet finns att jobba antingen i Örebro eller Västerås, men oavsett ort välkomnas du till utvecklingsavdelningen hos ett bolag som just nu är inne i en spännande fas. Här kommer det hända mycket framöver. Se till att det blir just du som får ta del av detta!

Som utvecklare tillhör du Sigma IT Consultings affärsområde MyTeam med 120 personer som är spridda geografiskt i landet och även utomlands, som erbjuder roliga och varierande projekt. Just nu arbetar utvecklingsavdelningen mycket med .net, men tack vare deras expansiva fas är de öppna för dig med annan kunskap eller inriktning. Här finns möjlighet till personlig utveckling och nya utmaningar för dig som har svårt att stå still, men det finns även plats för dig som vill gräva djupare i de tekniker som du brinner för.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sigma. På sikt kan det finnas möjlighet med en anställning direkt hos Sigma, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du jobba i kundteam med 34 kollegor som i dagsläget arbetar med fokus på 12 kunder. Under din första tid går du en introduktion, välkomnas till teamet och får också en mentor som du kan vända dig till även efter din upplärning. Projekten som du jobbar med varierar i längd, produktionsmiljö och storlek och därför genomsyrar det agila arbetssättet vardagen på avdelningen. En vanlig dag kan inledas med morgonmöte med kund, där morgonen fortsätter med att du tillsammans med ditt team kommer överens om vilka aktiviteter ni ska jobba med under dagen och veckan. För vissa uppdrag kan ni bestämma att du och en kollega ska parprogrammera, en annan dag kanske jobbet kräver att du knackar kod på egen hand.

Du kommer huvudsakligen arbeta med att:
 • Programmera
 • Förvalta befintlig kod och göra justeringar i befintlig kodbas
 • Arbeta med testning
Rollen som utvecklare på Sigma har betoning på samverkan! Tjänsten passar dig som trivs både med kundkontakt och tät kommunikation med beställaren, men också med samverkan i ditt team. För Sigma är det viktigt att du är en del av gänget och att teamet präglas av en ödmjukhet och hjälpsamhet där ni kan stötta och lära av varandra. Kunskapsdelandet i teamet gör att rollen har stora utvecklingsmöjligheter. Om du visar framfötterna kan du på sikt ta mer ansvar, till exempel som scrummaster och ansvara för tidsplan, koordinera samverkan med kund eller driva merförsäljning.

Vi söker dig som
 • Har minst 6 månaders erfarenhet av utveckling. Du identifierar dig som antingen backend-, frontend- eller fullstackutvecklare, men det viktigaste är att du brinner för din del av tekniken
 • Talar och skriver svenska obehindrat, samt har goda kunskaper i engelska då det används i kontakt med kollegor och kunder
Det är meriterande om du
 • Har läst relevanta kurser eller program på högskole- och universitetsnivå eller yrkesutbildning
 • Har körkort B då resor till kunder kan förekomma
Som person har du god samarbetsförmåga och motiveras av att prestera både för din egen och gruppens skull och du är lyhörd för kollegors åsikter. Som person är du också flexibel och ödmjuk för andras synsätt och tycker det är roligt när nya tankesätt tar dig fram till nya lösningar. Du är problemlösande och blir sällan nöjd, men stimuleras av att knäcka kodnötter tillsammans med ditt team.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Örebro eller Västerås
 • Kontaktuppgifter: Emmy Aronsson, emmy.aronsson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sigma IT Consultings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Det är av yttersta vikt att det framgår tydligt i din ansökan vilka programmeringsspråk som du behärskar, på vilken nivå, och såklart vilken del av tekniken som är ditt allra största intresse.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma IT Consulting är ett företag som expect a better tomorrow. Detta beskriver de såhär: Vi tror på en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.