Utvecklare inom .NET till Nethouse

Utvecklare inom .NET till Nethouse

Det bästa med mitt jobb är att varje dag är unik. Variationen i utmaningarna gör varje dag spännande - så lyder ett citat från en av Nethouse medarbetare. Som systemutvecklare hos Nethouse får du en utmanande roll där du kommer att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete i komplexa miljöer. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Genom rätt kunskap, med ett stort engagemang och en hög kvalité är Nethouse företaget som utvecklar affärer och verksamheter med hjälp av smart teknik. Här har vi ett bolag som har vad som krävs för att göra verklig skillnad för sina kunder när det kommer till smartare, lönsammare och effektivare system!

Engagemang, kompetens, lönsamhet och ödmjukhet är Nethouse kärnvärden. Man tar hand om och har stor respekt för varandra och stämningen beskrivs som öppen och familjär där man aldrig är ensam och där luncherna gärna tillbringas i varandras sällskap!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt på Nethouse.

Arbetsuppgifter

Utveckla i Microsoft-miljöer, ofta i molnbaserade lösningar

Arbeta i team hos Nethouse med kunduppdrag

Arbeta tillsammans med kollegor på andra orter och inom andra teknikområden

För att få en bra start i din nya roll kommer du att få en genomgående introduktion av arbetet och en fadder som stöttar dig i ditt dagliga arbete.

Vi söker dig som

Har studerat dataingenjör, systemvetenskap eller likvärdig utbildning med fokus på programmering

Har några års erfarenhet av systemutveckling, gärna för webb

Har erfarenhet av .NET, C# och SQL

Talar och skriver svenska obehindrat, för att kunna kommunicera med kunder och kollegor

Meriterande är om du har erfarenhet av Azure och .NET Core. Det är dessutom meriterande om du programmerar på fritiden och exempelvis kan visa upp något arbete.

Som person är du:

Kommunikativ

Problemlösande

Samarbetsvillig

I denna roll kommer stor vikt att läggas vid ditt tekniska intresse och kunskap.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningtid

Omfattning: Heltid, 8-17

Placering: Nethouse nybyggda lokaler i Örebro

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nethouse önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nethouse är ett IT- och konsultbolag som jobbar med affärskritiska lösningar. Rätt teknik använd på rätt sätt kan kraftigt förbättra en verksamhet eller ett företags konkurrenskraft. Nethouse är företaget som hjälper kunder att utveckla sina affärer inom IT och nå nya mål med rätt teknik på rätt plats. För hos Nethouse finns kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik!