Utvecklare inom C# .Net till nytt spännande projekt

Academic Work · Data & IT · löpande

Om jobbet

Är du utvecklaren som trivs bäst mellan maskinen och molnet? Vill du vara med på utvecklingsresan som väntar när Atlas Copco blir Epiroc? För dig som är nyexad kommer här chansen till ett riktigt meriterande och spännande förstaarbete, sök redan idag då vi går igenom ansökningar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en mjukvaruutvecklare inom C# .Net till ett nytt projekt inom Atlas Copco. Detta är något som kommer att omvandla Atlas erbjudande gentemot sina kunder och vi vill våga lova att vid årskiftet när Atlas Copco byter namn till Epiroc är det en resa du vill vara med på! Om du är helt nyexad eller har arbetat som utvecklare en tid spelar ingen roll, här är alla välkomna på tåget!

Du välkomnas av ett internationellt team bestående av ett tiotal personer med olika kompetensnivåer. Majoriteten av dina kollegor sitter tillsammans med dig i Örebro, fyra stycken arbetar inom front end i Ryssland och ett par arbetar med test från Indien.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atlas Copcos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atlas Copco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under ett år, därefter finns det goda chanser till överrekrytering hos Atlas Copco, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Arbetstiderna är kontorstider med viss möjlighet till flex.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du arbeta med produktionsdata i en molntjänst. Databasen mäter data och prestanda på Atlas olika maskiner, det rör allt från hur många hål som grävs, vilket slitage det gör på maskinen, hur tunga laster de har, om oljan behöver bytas etc. Den här datan kan Atlas sedan förädla och använda sig av både internt samt i relation till sina kunder.

Du kommer till exempel att arbeta med nyutveckling i databasen, dvs. lägga till nya maskiner samt tillhörande vyer beroende på vilken data som ska samlas in. Ditt team fungerar dessutom som en 3rd line support och då detta fortfarande är nytt kommer många ärenden rörande databasen och uppbyggnaden direkt till er. Sett på längre sikt (inom tre år) kommer arbetet att handla om integration mellan detta system och andra aktörer på marknaden.

Teamet arbetar agilt med Scrum och Kanban. Introduktionen kommer att anpassas efter dig och din bakgrund, man arbetar med parprogrammering där man tar tillvara på den seniora kompetens som finns i teamet. För dig som är nyutexaminerad kommer du inledningsvis att få arbeta med förvaltning innan du får ta dig an nyutveckling.

Tjänsten passar dig som är nyexad eller har erfarenhet och vill vara med på resan mot att förändra branschen. Atlas Copco kommer att bli Epirock och med sina 150 mjukvaruutvecklare därmed kvala in på listan över Örebros största bolag inom automation och digitalisering. Vill du vara med?

Vi söker dig som

Vi söker dig som är nyexaminerad från relevant utbildning från högskola eller universitet och därmed har kunskaper inom C# .Net
 • Har kunskaper i SQL (du kanske ex. gjorde ditt examensarbete inom SQL)
 • Talar och skriver obehindrat i engelska
Det är meriterande om du
 • Har mycket goda kunskaper i svenska
 • Har förståelse för HTML5
 • Kunskaper eller förståelse för Azure
Som person är du initiativtagande med ett eget driv i det du tar dig an. Du har en god affärsförståelse där du är lyhörd och mån om att förstå helhetsbilden hos en kund innan du hittar lösningen. Slutligen är du flexibel och trivs med att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö.

Övrig information
 • Start: så snart som möjligt
 • Omfattning: heltid
 • Lön: enligt ök.
 • Placering: södra centrala Örebro
 • Kontaktuppgifter: Sara Askerlund, sara.askerlund@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Atlas Copco är en industrikoncern med världsledande ställning inom kompressorer, anläggnings- och gruvutrustning, industriverktyg och monteringssystem. Koncernen erbjuder hållbara lösningar med innovativa produkter och tjänster som ökar kundernas produktivitet. Företaget grundades 1873, har huvudkontor i Stockholm och försäljning till över 170 länder.