Uppdrag som Kundtjänstmedarbetare B2C

Uppdrag som Kundtjänstmedarbetare B2C

Under detta uppdrag som kundtjänstmedarbetare kommer du att tillhöra ett sammansvetsat team som har roligt på jobbet, samtidigt som de levererar högklassig service till privatkunder över hela Sverige. Nu väntar de på att välkomna dig, som trivs i en administrativ roll med frekvent kundkontakt via både telefon, chatt och e-post, till teamet! Vi arbetar med löpande urval, så sök redan idag!

Information om uppdraget

Vi söker för kunds räkning 2 kundtjänstmedarbetare inom e-handel till ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdragen är på 6 månader med ambition om att du därefter blir anställd hos vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den ena tjänsten är ett föräldravikariat.

Uppdraget kommer att vara på heltid med start omgående och senast under vecka 23.

Arbetsuppgifter

Hantera ärenden & ge support till kunder via ärendesystem, chatt och telefon kopplat till e-handel.

Ge leveransinformation samt hantera returer, reklamationer och garantiärenden.

Vi söker dig som

Har avslutad gymnasieutbildning

Har tidigare erfarenhet från i första hand kundtjänst, annarscall-center eller försäljning (tex. i butiksled eller via telefon)

Besitter goda kunskaper i Office-paketet

Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då arbetet kräver det

Det är meriterande med erfarenhet inom kundtjänst med inriktning B2C.

För att trivas i rollen ser vi att du är serviceinriktad, positiv och tycker om att arbeta med människor. Du är kommunikativ och har lätt för att presentera samt kommunicera information. Du har även ett systematiskt arbetssätt och följer instruktioner och procedurer. Vidare kan du hantera snabbt tempo och många ärende parallellt.

Övrig information

Start: omgående men senast vecka 23 (första veckan i juni)

Omfattning: Heltid

Antal: 2 tjänster

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se