Student och på jakt efter ett flexibelt deltidsjobb som truckförare?

Student och på jakt efter ett flexibelt deltidsjobb som truckförare?

Nu söker vi dig, en riktigt skicklig truckförare, som vill vara en del av vår senaste studentpool. Här erbjuds du ett flexibelt deltidsjobb vid sidan av studierna. Känner du igen dig i beskrivningen att vara serviceinriktad, noggrann och har lätt för att samarbeta med andra? Tveka då inte att skicka in din ansökan, vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Vi söker nu fler lagermedarbetare med truckbehörighet A1-A4 och B1-b4 till en av våra kunder i Örebro. Tillsammans kommer du och dina kollegor från Academic Work att täcka ett varierande behov under veckorna, vilka kommer att bokas in både med framförhållning och med kort varsel. Du förväntas vara tillgänglig för att arbeta 2 pass/veckan under terminerna.

Hos vår kund kommer du att välkomnas till ett team om 25 personer och som kännetecknas av att ha högt i tak och korta beslutsvägar, här får alla vara med och påverka arbetet. Här kommer du bli en del av ett sammansvetsat team och som när omständigheterna tillåter, exempelvis brukar samlas på afterworks och pubkvällar. Varje morgon hålls även ett gemensamt gympapass om 10 minuter, för att helt enkelt kick-starta dagen.

Vi har frågat en av medarbetarna hos kunden idag om vad som gör att man trivs så bra:
En arbetsplats där jag får stöttning och hjälp av mina arbetskamrater när behov finns.
En ledare som lyssnar in behov från personalen och vill få till en lösning.

Du erbjuds
 • Ett deltidsjobb vid sidan av dina studier
 • En fot i på Academic Work och en dedikerad konsultchef som finns tillgänglig för stöttning i arbetet och som agerar karriärspartner
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med lagerhantering och distribution av material. Större delen av arbetet kommer du att utföra med hjälp av truck, men det förekommer även arbetsuppgifter utanför trucken. Hos vår kund utför du dina arbetsuppgifter på ett serviceinriktat och kostnadseffektivt sätt samtidigt som du alltid strävar efter en god kvalité.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Godsmottagning
 • Plockning och packning av material (I Höglager)
 • Hantera och rapportera transaktioner i affärssystemet
Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå, med minst 1,5 år kvar av studierna
 • Har truckkort med behörighet A1-4 och B1-4, i din ansökan ska detta framgå
 • Har erfarenhet av att arbeta på ett lager där du kört truck
 • Har goda kunskaper i tal och skrift i svenska
 • Har en grundläggande dataförståelse
Det är extra meriterande om du har erfarenhet av att köra tung motvikttruck (minst 2,5 ton)

Som person:
 • Är du serviceinriktad
 • Är du noggrann
 • Har du lätt för att samarbeta med andra människor
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid under terminerna. Du ska vara tillgängig för att arbeta minst 2 dagar/veckan
 • Placering: Örebro
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se