Truckförare med behörighet A1-A4, B1-B4

Truckförare med behörighet A1-A4, B1-B4

Har du truckkort A1-A4 B1-B4 och tidigare erfarenhet av arbete på lager eller terminal? Trivs du med ett fysiskt arbete där du verkligen får jobba med kroppen? Då är det just dig vi söker till rollen som lagerarbetare till vår kund! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning lagermedarbetare som kan arbeta heltid på deras centrallager med start omgående. Uppdraget sträcker sig till slutet på september. Om det finns fortsatt behov och båda parter är nöjda med samarbetet finns goda chanser att arbeta upp till 6 månader via oss på Academic Work med en möjlig överrekrytering till vår kund därefter.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på hos vår kund kommer du att ha följande arbetsuppgifter:
 • Truckkörning
 • Orderplock
 • Lastning och lossning
Under rekryteringsprocessens gång kommer en kreditupplysning samt bakgrundskontroll att genomföras.

Oavsett avdelning eller arbetsuppgift är din roll avgörande för att företagets leveranskedja ska fungera effektivt. För detta är samarbete med arbetskollegor en förutsättning, samtidigt som du tar ansvar för din del i kedjan. Du kommer att hantera omfattande ordrar och därför värderar vår kund alltid kvalitet och noggrannhet i arbetsutförandet.

Uppdraget passar dig som har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, känner dig bekväm med truckkörning och vill fortsätta bygga på ditt CV med meriterande erfarenhet hos en av Sveriges ledande el-teknikgrossister.

Vi söker dig som
 • Talar svenska obehindrat, då kommunikation med kollegor samt instruktioner vid uppstart sker på svenska
 • Arbetet kommer att vara mycket fysiskt, därför är det viktigt att du trivs med att arbeta med kroppen
 • Har truckkort med behörighet A1-4 och B1-4. I din ansökan ska det tydligt framgå vilka behörigheter du har
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med hjälp av dator och affärssystem som verktyg i roller inom exempelvis logistik.

Som person är du
 • Noggrann
 • Flexibel
 • Har god samarbetsförmåga
Övrig information

Under rekryteringsprocessens gång kommer en lättare kreditupplysning samt bakgrundskontroll att göras.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Örebro/ Lindvallsgatan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se