Teknisk säljare till TC Connect

Teknisk säljare till TC Connect

Lockas du av möjligheten att forma och skapa dina egna affärer och att skapa långsiktiga kundrelationer? Vi söker nu en skicklig teknisk säljare som brinner för att hjälpa kunder med deras utmaningar. Detta genom fokus på kundupplevelse och kundnöjdhet. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

TC Connect Sweden skapar effektiva kommunikations- och säkerhetslösningar för några av Sveriges mest krävande verksamheter. Här får du möjlighet att bidra till ett säkrare samhälle då några av deras viktigaste kunder finns inom kommuner, regioner, statliga verk- och myndigheter, energibolag och industri.

Din viktigaste uppgift blir att fortsätta öka tillväxten på befintliga kunder men också hitta nya målgrupper där kundens lösningar är relevanta. Hos TC Connect får du vara med på en verklig tillväxtresa i en föränderlig bransch. Du kommer att ansvara för att få befintliga och nya kunder att växa och vi söker därmed dig som har ett kreativt mindset och en tidigare lyckad bakgrund inom kundrelationer. Du kommer att utgå från huvudkontoret i Kumla men arbeta med kunder över hela Sverige.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TC Connect.

Du erbjuds
 • Möjligheten att vara med på en innovativ tillväxtresa och chansen att vara med och bygga framtidens säkerhetslösningar
 • En gedigen introduktion för att du på bästa ska komma in i arbetet
 • Tjänstebil
Arbetsuppgifter

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på budget såväl som att aktivt söka nya kundrelationer. Vidare kommer du att formulera och utforma tillhörande säljadministration, exempelvis offertskrivning. Arbetet innebär mestadels fysiska kundmöten men givetvis är telefonen ditt dagliga verktyg.

Du har förmågan att se nya affärsmöjligheter och arbetar självständigt. Du är skicklig på att skapa och presentera attraktiva lösningar för kund i såväl skrift som i presentationer. Du kommer att arbeta nära företagets tekniker för att hitta den bästa lösningen åt kund.

Vi söker dig som
 • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet av B2B-försäljning inom teknik eller IT
 • Har erfarenhet av offentlig upphandling
 • Talar svenska såväl som engelska obehindrat då kontakt med kunder sker på båda dessa språk
 • God administrativ vana och har arbetat i CRM-system och Office paketet
 • Har B-Körkort
 • Är van vid lösningsorienterad försäljning i större projekt med skräddarsydda lösningar och långa säljcykler
 • Är en driven och handlingskraftig person med utmärkt kommunikationsförmåga
 • Kan påvisa tidigare starka resultat från att bearbeta nya kunder
För att lyckas i rollen behöver du också ha teknisk erfarenhet eller tekniskt intresse och förståelse för teknik.

Meriterande för tjänsten:

* Erfarenhet inom radiokommunikation

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser därför att du är:
 • Resultatinriktad
 • Relationsskapande
 • Strukturerad
 • Affärsmässig
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kumla men du kommer att bearbeta hela Sverige och resa cirka två dagar i veckan. Övernattningar kommer att förekomma.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se