Teknisk Projektledare till Andon Robotics

Teknisk Projektledare till Andon Robotics

Har du ett stort intresse för projektledning och teknik? Vill du dessutom kliva in i en roll som kommer utmana och utveckla dig? Då kan du vara rätt person för oss! Vi söker just nu en projektledare för Andon Robotics räkning. Du kommer in i en spännande tid hos företaget då många nya projekt är på gång och här finns mycket att lära. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektledare till Andon Robotics. Deras mest erfarne projektledare går i pension och projekten blir fler och fler så därför behöver de förstärka upp personalstyrkan. Vi har ett gott och etablerat samarbete och tidigare under året har vi rekryterat el- och mekkonstruktörer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Andon Robotics.

Andon Robotics är ett familjärt företag som levererar kundspecifika lösningar för robotiserad hantering och svetsning. De är en komplett partner för integrering av robotar i sina kunders produktioner och skapar helhetslösningar för det. Det är en utmanande och spännande utvecklingsresa som väntar då de fortsätter att expandera.

I dagsläget arbetar 12 kollegor som alla är specialister inom sitt område på kontoret och produktionen vid Aspholmen. Här får du möjlighet att bidra med din kompetens, själv utvecklas och samtidigt få ovärderlig kunskap från seniora och mycket kompetenta kollegor. Inte nog med det utan på Andon Robotics värdesätts personalen som deras viktigaste resurser och de lägger fokus på allt ifrån teambuildning till individuell utveckling.

Arbetsuppgifter

Som teknisk projektledare kommer du arbeta med och ansvara för aktuella projekt. Arbetet bedrivs i nära kontakt med säljare och övriga kollegor i projektet, både internt och hos kund. Projekten varierar från enklare till mer komplexa. Du kommer självklart att introduceras i arbetet av erfarna kollegor för att därefter succesivt ta dig an nya och egna projekt med fortsatt stöttning.

Inför varje nytt projekt så sker en överlämning av ansvarig säljare för att få en god inblick i projektet och kundens önskemål. Du arbetar därefter tillsammans med projektgruppen bestående av säljare, el- och mekkonstruktörer, montörer, programmerare samt en projektgrupp från kunden.

I din roll säkerställer du tillsammans med dina kollegor att arbetet sker effektivt och med en hög kvalité. Arbetet innebär en hel del möten och arbeta mot samt hålla deadlines. Du ansvarar för och ser till att alla i projektet arbetar och strävar mot samma mål och vision.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Mycket kundkontakt och samarbete
 • Planering och uppföljning med projektgrupp
Tjänsten passar dig som söker efter en långsiktig arbetsplats och som vill arbeta på ett familjärt företag där du får bidra, utvecklas och specialisera dig. Vi söker främst dig som har några års erfarenhet som mekkonstruktör eller motsvarande och som vill arbeta i en tekniskt krävande roll inom projektledning.

Vi söker dig som
 • Är utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör med inriktning och kunskap inom maskinteknik.
 • Har några års erfarenhet av mekkonstruktion.
 • Har goda kunskaper i CAD.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i arbetet.
 • Körkort B då resor förekommer till kunder.
Det är meriterande om du:
 • Tidigare arbetat inom automation eller tillverkningsindustrin eller även arbetat som projektledare.
 • Har erfarenhet av Inventor.
Det är en självklarhet att du är en person med ett stort tekniskt intresse. Vi ser att du är en person som själv vill utvecklas inom detta område och på så sätt också vill vara med och utveckla företaget på lång sikt. Som person är du driven och trivs med att arbeta i projekt samt att få arbetet att gå framåt. Du kommer att arbeta projektbaserat och mot deadlines och därför är det viktigt att du är självgående och tar ansvar över dina samt projektgruppens arbetsuppgifter. På Andon Robotics arbetar du nära dina kollegor och kommer även att ha kontakt med både nya och gamla kunder vilket ställer krav på din samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt och har ett stort tekniskt intresse. I denna roll är du spindeln i nätet och behöver ta beslut viket kräver att du vågar stå på dig och har en god portion pondus.

Övrig information
 • Start: Snarast möjligt enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid.
 • Lön: Individuell månadslön.
 • Placering: Aspholmen, Örebro.
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Anna Larsson: anna.larsson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Andon Robotics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Andon Robotics levererar kundspecifika lösningar för robotiserad hantering och svetsning. De jobbar med alltifrån att ta fram lösning tillsammans med kunderna till konstruktion, montering, provning, installation och igångkörning. Huvudfokus är den svenska marknaden men de gör en del leveranser utomlands.