Teknisk Dokumentatör inom elnät till Geomatikk

Teknisk Dokumentatör inom elnät till Geomatikk

Vill du arbeta i ett expansivt företag som på kort tid blivit den ledande aktören på marknaden inom ledningsanvisning för olika typer av kablar? Nu öppnas en möjlighet för dig som vill vara en del i denna framgångssaga. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och som vill arbeta med dokumentation! Låter det intressant? Fortsätt då läs igenom nedan och skicka in dina ansökan så fort som möjligt. Vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Geomatikks räkning tekniska dokumentatörer till den expanderande dokumentationsenheten. Geomatikk behöver en medarbetare för löpande dokumentationsarbete.

På Geomatikk kommer du ingå i ett team som kännetecknas av hög ambition och professionalism. Vidare kommer du till en arbetsplats som strävar efter mångfald och ett starkt engagemang. Geomaikk utökar sin verksamhet för dokumentation med tekniska dokumentatörer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Geomatikks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Geomatikk. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som dokumentatör kommer du att i huvudsak ansvara över att dokumentera ledningsnät för Geomatikks kunder inom elnät. Du kommer även att stötta mer juniora kollegor i deras dokumentationsutveckling.

Tjänsten passar dig som tycker att dokumentation är roligt och vill arbeta speciellt med detta. Geomatikk är ett ungt bolag vilket innebär att rollen som senior dokumentatör erbjuder dig möjligheten att vara med och skapa framtiden för detta dokumentationsbolag.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av yrket och som har god förståelse för arbetsflöden och elnäts uppbyggnad.
  • Relevant teknisk utbildning, alternativt motsvarande erfarenhet.
  • Besitter mycket goda kunskaper i svenska då det är språket som används i arbetet.
Som person är du glad, positiv och ser möjligheter istället för hinder. Du är resultatinriktad, noggrann och tar ansvar över dina arbetsuppgifter. Du har en god struktur i ditt arbetssätt och sätter upp tydliga mål för dig själv. Vidare har du en god samarbetsförmåga och vill uppnå resultat tillsammans med andra.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Örebro
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Geomatikk är den ledande aktören på marknaden inom ledningsanvisning med över 40st nätägare som kunder, och behandling av fler än 150 000 ärenden gällande markarbeten per år för infrastrukturägare (el, tele, fiber, fjärrvärme och VA). Övrig verksamhet omfattar bland annat dokumentation samt GIS-relaterade tjänster/lösningar. Geomatikk har några av Sveriges största nätägare som kunder, till exempel TeliaSonera, Skanova och Vattenfall. Geomatikk har sitt ursprung ur Norge, men är idag verksamma över hela Sverige.